2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 577 پست
نه یه محمد کاظم میشناسم فکر کردم اونه 😂😂

اها این محمد کاظم خیلی رومخه یه روز خوبه ده روز متحول میشه خستم🤦‍♀️

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
همونی هستی که مشکل مادرزادیتو گفتم ؟؟ پات بود اره؟

اره

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آشنا حس میکنم نمیدونم چرا کارمنده بانک اداره یا ی شرکت کلا شغلش مربوط به رشته شه

اره  آشنایی  هم  همون سه سال؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اره

اونموقع که گقتم حس میکردم هیچی نیس
پی درمان رفتی؟
چیز خیلی شدیدی نیس حس میکنم برا خودت گندش کردی نکن اینکارو به زندگیت برس نزار جلوتو بگیره همین

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

[QUOTE=365117849]اها این محمد کاظم خیلی رومخه یه روز خوبه ده روز متحول میشه خستم🤦‍♀️[/QUOTEتو هم سر ...

اخه دلم به بودنش گرمه اینجوری میکنه دیوونه میشم وقتی هست مطمئنم دوسم داره ولی بی محلی که میکنه همه فکرم صبح تا شب اون میشه😕

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اخه دلم به بودنش گرمه اینجوری میکنه دیوونه میشم وقتی هست مطمئنم دوسم داره ولی بی محلی که میکنه همه ف ...

چطوری دوست داره ولی بیمحلی میکنه وقتی دلتو میشکونه اینجوری چرا بازم مثل قبل دوسش داری 

آره کلا

مرسی  عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم،کسی که پاییز پارسال از حسش مطمئنشدم،شمارمم غیر مستقیم گرفت،الانم بیشتر وقتهامجازی چکم میک ...

دو دله برگردی رابطتو اوکی میشه ولی انگار نمیتونی برگردی غیر مستقیم بهش بفهمون و نشون بده خودتو تمایلتو میاد جلو میخوادت

اونموقع که گقتم حس میکردم هیچی نیس پی درمان رفتی؟چیز خیلی شدیدی نیس حس میکنم برا خودت گندش کردی نکن ...

حس پسری که الان باهاش چت میکنم چیه؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

خصوصیارو همرو جواب دادم:)
ببخشین اگه ناراحت شدین یا جواب نگرفتین هنوز:)
فردا همتونو جواب میدم

میرم بخوابم این شبه اشباع از غممو:)))
شبتون بی غم...!