2777
2789
عنوان

11نظرم راجب خیانت و شریک خیانت شدن

116 بازدید | 12 پست

این مطالب رو با توجه به تجربه هام و مطالبی که سایت ها خوندم نوشتم

اگه حس می کنید عاشق شدین در صورت متاهل بودن یک طرف یا دوطرف یا اینکه بعدا متوجه بشید طرف متاهل هست به این میگن عشق ممنوعه ❤ تاپیک دهمم رو بخونید تا حالتون خوب بشه ❤

ادامه پست بعدی ...

خیانت یا شریک خیانت شدن به دور از انسانیته ، کارما داره چون باعث شکوندن دل بقیه می شید بالاخره حتی اگه متوجه نشده باشن باز هم روی زندگی خودتون و طرف تاثیر بد داره به خاطر کارما و شرایط

خودتون رو بذارید جای بقیه ، دوست دارید به شما یا عزیزانتون خیانت بشه یا کسی شریک خیانت همسرتون و عزیزانتون بشه

طرف اون هزینه ، وقت و فکری که برای شما داره باید برای خانواده اش داشته باشه و به خانواده اش آسیب می زنه

وقتی که بقیه حتی شک کنن قطعا باعث مشکل میشه

یه درصد احتمال بدید که یه روزی بفهمن به آبروی خودتون ، خانواده و طرفتون فکر کنید

یه درصد به این فکر کنید طرف ممکنه ازتون باج بگیره حتی آقایون هم باید به این فکر کنن که شاید یه خانوم مدرک جمع کنه و باهاشون اینکارو کنه

یه درصد به این فکرکنید که شاید بفهمن دعوا بشه خون و خونریزی بشه باعث ناقص شدن یا فوت خودتون و بقیه بشه

یه درصد به این فکر کنید که بفهمن و این دلخوری باعث بیماری خودتون ، طرف یا خانواده ها بشه مثلا همسرش بفهمه و دور ازجون سکته کنه عذاب بکشه یا فوت کنه یا ناقص بشه یا اگه بیماره ، بیماریش عود کنه

همسرش هم می تونه ازتون شکایت کنه

حتی ممکنه با وجود شاهد باعث شلاق ، سنگسار ، زندانی و اعدام هم بشه

اگه مثلا بخواید نقشه بکشید که همسر خودتون یا طرف رو بکشید یا بندازید زندان 💔🤦🏻‍♀️ هم قطعا کارماشو پس می دید 💔💔💔💔💔 و بالاخره زندانی و .. داره

اگه دوست داشته باشید یا دعا کنید یا تلاش کنید که زوجی به مشکل بخورن تا بدستش بیارید اینم کاربدیه و کارما داره

اینکه تلاش کنید حتی غیرمستقیم طرف رو بدست بیارید هم کار خوبی نیست کارما داره

کسی که خانواده اش یا دوستش می دونن و همراهیش می کنن هم حتی شریک خیانتش هستن

کسی حتی از قصد بخواد فقط رابطه عاطفی داشته باشه توجه خاصی کنه بهتون لذت ببره یا تلاش کنه تا بهش توجه کنید و لذت ببره یا  بخواد حرص کسی رو دربیاره یا حسادتشو جلب کنه هم کار بدیه و کارما داره

به فرض که کسی فقط بخواد در حد رابطه عاطفی حتی تو مجازی پیش بره اینکارم نکنید ، کسی هم خواست بهش اجازه ندید و فاصله بگیرید اینم هیچ فرقی نداره قطعا مشکل میشه

ادامه پست بعدی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید طرف تظاهر می کنه عاشقتونه و مورد مناسبی هست تا از راه به درتون کنه و ازتون سوءاستفاده کنه برای جبران کمبودهاش

کسی که باهاتون زندگی می کنه شمارو کامل می شناسه بدی هاتونو دیده و باهاتون راحته و بقیه هم روش تاثیر می ذارن ولی کسی که شمارو بیرون می بینه همینجوری فقط یکم رفتار و ظاهر شمارو می بینه می پسنده و میخواد برای منافعش

اگه متاهل باشه همسرشم شاید دوست داره ولی شاید یه کمبودی داره که میخواد جبران کنه البته باز دلیل نمیشه

حتی همسرتون هم ممکنه ازتون متنفر باشه یا گاهی ازتون متنفر باشه ولی تظاهر کنه عاشقه برای منافعش و بعدا متوجه بشید

یه عمر باید زندگی کنید تا متوجه بشید طرف دوستون داره یا نه و بشناسیدش

تهش همه آدم رو برای منافعشون میخوان حتی شده یک درصد

درصد کمی از آدما هستن که واقعا بهتون علاقه دارن

کلی میگم وگرنه من اونقدر مطالعه کردم و تجربه دارم که یک ثانیه به چشم و رفتار طرف نگاه کنم می فهمم چه حسی بهم داره

همه چیز هم عشق ، زیبایی ، پول و هوس نیس اینا هم ممکنه از بین بره یا کمرنگ بشه ، انسانیت مهم تره

حیا کنید طرف تو دلش میگه این هرزه اس و اعتماد نداره ، تهشم میگه همسر خودم یا فلانی خوبه هرچی باشه پاکه رفتارش فلانه بهش اعتماد دارم

اصلا به فرض که عاشقتون هست ممکنه از بین بره  

ممکنه طرف بعد مدتی خیانت پشیمون بشه قید شمارو بزنه و عاشق کس دیگه ای بشه یا اگه متاهل هست پشیمون بشه قید شمارو بزنه و حتی بیشتر از قبل عاشق همسرش بشه

حتی ممکنه وقتی همسرتون فهمید طرف به همسرتون به دروغ بگه به من گفته بود همسر ندارم یا جدا شدم یا فلانی برادرم یا خواهرم هست

ممکنه حتی به دروغ بگه ایشون خودش منو از راه به در کرد 

شاید اونی که میخواد از راه به در کنه شاید اصلا به هدفش نرسه و خب پیش طرف فقط براش بد بشه

شاید بفهمن جدا بشید هم از هم و هم از همسرهاتون یا یکیتون جدا بشه شایدم جدا نشید ولی اون زندگی قطعا مثل قبل نمیشه

آه بقیه هم پشت سرتونه

معمولا مخصوصا آقایان هدفشون دوستیه ، هم شرایط ازدواج سخت شده هم اعتمادها کمتر شده هم اینکه طرف شاید شمارو برای دوستی گزینه ی مناسبی میدونه یا اینکه طرف متاهل هست و شرایط جدایی نداره و به دلایلی نمیخواد جدا بشه و اگه هم جدا بشه باز به دلایلی ممکنه شمارو فقط برای دوستی بخواد

ممکنه طرف بعد مدتی خیانت بعدها قید همسرشو بزنه و با شما دوست بمونه یا حتی ازدواج کنه ولی این دوستی و ازدواج ، قطعا به خاطر کارما یه مشکلاتی داره

ادامه پست بعدی ... 

حتی اگه همسرتون هم خیانت کرد شما خیانت نکنید جور دیگه جوابشو بدید

همسرتون با تمام خوبی ها و بدی هاش حقش نیست بهش خیانت بشه سعی کنید خیانت نکنید نذارید شیطان بهتون غلبه کنه

تا با کسی نباشید کامل متوجه نمی شید چطوریه

همسرتون هم یه خوبی هایی داره قطعا یا شاید داره به چشمتون نمیاد یا اگه هم مشکل داره شاید درآینده حل بشه خیلی بهتر از بقیه ، هر مشکلی حل میشه از راه منطقی

ادامه پست بعدی ...

اونی که می خواد خیانت کنه و شمارو شریک خیانتش کنه شاید حس کنه اینطور هستید یا شک داشته باشه شایدم حس کنه اینطور نیستید ولی بازم تلاش کنه از راه به درتون کنه ، اگه میخواد از راه به درتون کنه اگه واقعا دوستون داره باید به غیر از خودش که قبلا راجبش گفتم ، باید به این فکر کنه که چرا وقتی من متاهلم یا طرفم متاهله شاید کمبودی داره تو زندگیش جذب من بشه فکرش درگیر من بشه و زندگیش به مشکل بخوره همسرش ، بچه هاش ، خانواده اش به اینا هم باید فکر کنه ، بگه خودم خوشم میاد کسی با خودم یا خانواده ام اینکارو کنه ، بگه یه وقت برچسب فلان بهش بخوره یه درصد احتمال بده بقیه بفهمن به فکر آبروی شما و همسر و خانواده اتون هم باید باشه ، به این فکرکنه که شاید همسر یا خانوادتون بفهمه و یه وقت یه بلایی سرتون بیاره و..

البته می دونم طرف خودش باید از راه به در نشه

کسی هم که واقعا بهتون علاقه داره نمیخواد بهتون آسیبی بزنه و شمارو شریک خیانتش نمی کنه

❤ کسی که واقعا بهتون علاقه داره براش فرقی نمی کنه کجا باشی ، مهم اینه که آسیبی نبینی دوست داره کنارش باشی ولی به شرطی که مطمئن باشه هیچ آسیبی نمی بینی ❤

❤ همینکه خودتون عاشق خودتون باشید و سعی کنید انسانیت داشته باشید و اجازه ندید کسی بهتون آسیب بزنه و آسیبی هم به کسی نزنید کافیه ❤

ادامه پست بعدی ...

اگه اینطور نیستید سنگین باشید اگه طرف درست نشد ازش فاصله بگیرید اگه متاهل بود و خیلی تابلو نخ داد جوری که هیچ شکی درش نبود با دوربین مخفی و حرف کشیدن ازش ؛ باج نگیرید به کسی هم نگید به همسرش اصلا نگید کارما داره دور ازجون باعث خراب شدن زندگی دیگران یا بیماریشون نشید ، ببخشیدش با خودتون فکر کنید شیطون رفته تو جلدش و شاید کمبودهایی که تو زندگی داره هم باعث شده البته بازم دلیل نمیشه درستش اینه که مشکل رو از راه درست و منطقی حل کرد

شاید طرف اولین بارش هست وسوسه شده ان شاءالله وقتی شما قبول نکنید طرف بفهمه کار بدیه و هیچوقت تکرار نکنه

ادامه پست بعدی ...

اصلا به فرض که عاشقتون هست ممکنه از بین بره  

ممکنه طرف بعد مدتی خیانت پشیمون بشه قید شمارو بزنه و عاشق کس دیگه ای بشه یا اگه متاهل هست پشیمون بشه و حتی بیشتر از قبل عاشق همسرش بشه

ممکنه جدا بشید و طرف بگه کسی که اینطوره به درد نمیخوره یا به دلایل دیگه قیدتون رو بزنه

معمولا خانوم ها هستن که بیشتر ضربه می خورن تو خیانت

ممکنه وقتی همسرتون فهمید طرف به همسرتون به دروغ بگه به من گفته بود همسر ندارم یا جدا شدم یا فلانی برادرم یا خواهرم هست

شاید اونی که میخواد از راه به در کنه شاید اصلا به هدفش نرسه و خب پیش طرف فقط براش بد بشه

شاید بفهمن جدا بشید هم از هم و هم از همسرهاتون یا یکیتون جدا بشه شایدم جدا نشید ولی اون زندگی قطعا مثل قبل نمیشه

به فرض که بگیم عاشقتونه سعی کنید شما سنگین رفتار کنید و اگه درست نمیشه ازش فاصله بگیرید ان شاءالله که بالاخره یه جوری فراموش می کنه و بعدا می فهمه اشتباه می کرده بهتر از اینه که با هم برید تو رابطه و به مشکل بخورید همونجور که گفتم ؛ حتی بعدا شاید ازتون متنفر بشه ولی اینجوری یا فراموش می کنه یا مثل خواهر برادر بهتون علاقه داره البته باید ازتون فاصله بگیره یا علاقه اش رو مخفی کنه و نگاه و رفتارش باهاتون سنگین باشه

این علاقه رو هم باید فراموش کنن یا مخفی کنن دوست داشتن گناه نیست ولی برای اینکه کسی به مشکل نخوره درستش اینه که اگه هم خواستن نشون بدن بعد جدایی و مجردبودن هر دو نشون بدن

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

اینکه کنار عشق دوطرفه باشی باب دلت باشه خوبه ولی به شرطی که مطمئن باشی به خودت و اون و بقیه هیچ آسیبی نمی زنی  

عشق مهمه ولی درکنارش باید منطق و انسانیت هم باشه

اگه تو زندگیتون کمبود عشق دارید بالاخره تلاش کنید می تونید فراموش می کنید باز آدم های جدیدی میان تو زندگیتون که عاشقتون هستن و عاشقشون هستید حتی بیشتر

اگه متاهل هستید به فرض که هیچ جوره نمیشه عشق رو تجربه کنید ؛ نهایت دیر یا زود می تونید بالاخره جدا بشید و بعد مدت ها جدایی به عشق دوطرفه برسین از راه منطقی ، هیچ سنی دیر نیس برای رسیدن به هدف هاتون  ❤

هدف های مهم تری رو تو زندگی در نظر بگیرید مثل آرامش ، سلامتی ؛ پس انداز برای رفاهتون ❤

❤❤❤❤

باز اگه طرف ته دلش دوست داره مشکلی داری جدا بشی تا باهات در ارتباط باشه یا خودشم متاهل هست مشکل داره جدا بشه و باهات در ارتباط باشه اینم بده ولی باز این یه چیزی 🤦🏻‍♀️

ولی کسی که براش فرق نداره خودش مجرد یا متاهل باشه و تو هم مجرد یا متاهل باشی و می خواد باهات در ارتباط باشه کاملا براش متاسفم 💔🤦🏻‍♀️ کلی عواقب داره که تو این تاپیک گفتم

و اگه می خواد ببخشید 👈🏻 رابطه🙈 با زن شوهر دار حرام ابدی میشه بهش تا ابد 🤦🏻‍♀️

ببخشید نیتم اینه که آگاهتون کنم 👇🏻

ببخشید اگه رابطه 🙈 داشته باشید ممکنه بیماری هم ازش بگیرید از کجا معلوم با کی بوده و هست حتی ببخشید با پوشش هم صد در صد پیشگیری نمی کنه ، حیا کنید🤦🏻‍♀️  سلامتیتون مهم تره 

❤❤❤❤❤❤❤❤

اگه بخواید از راه وصلت خانواده ها همدیگرو ببینید اینم قطعا یه مشکلاتی داره شما هم رعایت کنید شاید طرف رعایت نکنه اگه هم ناخواسته شد سنگین باشید درست نشد فاصله بگیرید

حالا اگه یه روزی دور از جون جدا شدین یا دور از جون همسرتون فوت کرد آقایی که بهتون علاقمنده مجرد بود فهمید مجردین و خواست باهاتون در ارتباط باشه هیچ اشکالی نداره  ❤

دوستی با جنس مخالف رو توصیه نمی کنم ولی راجب دوستتون هم همینارو رعایت کنید 

ادامه پست بعدی ...

بعضیا هم هستن عاشق کس دیگه ای هستن و بعدا به دلایلی بدون عشق و با کاملا با فکر قبلی با کس دیگه ای ازدواج می کنن بدون علاقه و کلی مشکل ، اینم کار بدی هست و خیانته ، اگه هم بقیه هم باعث میشن اونا هم شریک خیانتش هستن  اینم به دور از انسانیته و کارما داره برای خود طرف و اونایی که شریک بودن

بعدا ممکنه به مشکل بخورن یا حتی دوباره عاشق کس دیگه ای بشن همینجوری یا بعد فراموشی

شایدم نه ، شایدم بعدا با هم خوب بشن 

ولی اونی که اینطوره و به مشکل خوردن بهتره اگه خودشم راضیه همسرش رو به اجبار کنار خودش نگهش نداره و رضایت و حتی پیشنهاد طلاق بده حتی اگه عاشقشه 

اگه بهش علاقه داره نباید اجبارش کنه و به خواسته های حقش اهمیت بده و خب یه اشتباهی کرده گذشت کنه

مگه طرف خودش راضی نباشه  به جدایی ؛ اونوقت تلاش کنه برای زندگیش درست بشه نشد میتونه جدا بشه

البته بعضیا هم عاشق همسرشونن بعد یه مشکلاتی یا از بین رفتن عشق یا کمرنگ شدن عشق عاشق کس دیگه ای میشن

اگه حس کردین همسرتون عاشق کسی شده و حالا به هر دلیلی نمیتونه و نمیخواد ادامه بده هم اجبارش نکنید به موندن

نه خودتونو عذاب بدین و نه همسرتونو ❤

دوستی با جنس مخالف رو توصیه نمی کنم ولی راجب دوستتون هم همینارو رعایت کنید

ادامه پست بعدی ...

اینارو با توجه به مطالبی که ❤ نی نی سایت ❤ خوندم نوشتم بعضیاشم با ذهن خودم 

اگه اهل خیانت و شریک خیانت شدن نیستید از سادگی کاری نکنید سوءتفاهم بشه فکر نکنن دنبال نخید غیرمستقیم یا دارید غیرمستقیم نخ می دید

شما دلیل دیگه ای دارید ولی ممکنه شک کنن یا براتون حرف دربیاد

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

حتی اگه نامحرم رو فقط مثل خواهر برادر دوست دارید هم نگاه و رفتارتون سنگین باشه ؛ حتی با محارم جنس مخالف هم باید تا حدی نگاه و رفتارت سنگین باشه

کلا تو همه ی رفتارهاتون باید سنگین باشید ، طرز نگاه کردن ، حرف زدن ، خندیدن ، گریه کردن ، نشستن ، طرز خم و راست شدن ، طرز راه رفتن

سعی کنید تا حد ممکن روبه رو نشینید

پیشش نرقصید

موقع ایستادن و نشستن فاصله بگیرید

هر حرفی رو نگید (حرف هایی که نباید پیش نامحرم زد ) 

پیشش بچگونه هم حرف نزنید

صحبت هات در حد ضرورت اونم کوتاه باشه

شوخی نکنید

حتی به شوخی ازش توجه نخواید

جوری رفتار نکنید که انگار میخواید ازش حرف بکشید ببینید شمارو دعواتون می کنه

سعی کنی بهش نگاه نکنید ، نگاه کوتاه و گذری و عادی بدون نشون دادن حس علاقه اشکال نداره

هیچ توجهی نکنی که حس کنه دوستش داری اگه هم داری دوست داشتن گناه نیست فقط تو دلت مثل خواهر و برادر دوستش داشته باشی و مخفیش کنی که باعث مشکل نشه

از توجهشون یا نگاه و رفتارشون که سنگین نیست ، باید عادی باشی خودتو خوشحال نشون ندی یا حتی خودتو ناراحت و عصبانی نشون بدی

یه پوششی که خیلی کوتاه و خیلی جذب نباشه یه آرایش ملایم و یکم مو بیرون باشه طبیعیه عادی شده دیگه ؛ با حجاب هم ممکنه فقط چون زیبایی کمتره امکان توجه و مشکل کمتره

برای خانوم ها تو شهرک خودتون هر روز تنها بری بیرون اشکال نداره البته هرجایی هم نرید؛ صبح خیلی زود و دیر وقت نرید بیرون  ، فقط با اسنپ و آژانس برید

حالا شهرک دیگه هم اگه خانواده یا همسرتون اجازه میده کار واجب داری با اسنپ اشکال نداره

❤❤

از مشکل کسی خوشحال نشید

از رابطه ی خوب کسی ناراحت نشید

راجب رابطه کسی سوال نکنید و غیرمستقیم هم حرف نکشید

اگه طرف مشکلی داشت از رابطه ی خوب خودتون تعریف نکنید

طرفداری نامحرم رو نکنید حتی پشت سرش

اگه طرف طرفداریتونو کرد خوشحال نشید ، اگه در مقابل همسرش بود اگه غیرمستقیم گفت هیچی نگید اگه مستقیم در مقابل همسرش ازتون دفاع کرد از همسرش دفاع کنید 

از خودتون تعریف نکنید طرف تعریف کرد هم خودتونو خوشحال نشون ندید عادی باشید یا اگه زیادی اغراق کرد بگید نه اینطورم نیس

ازش حرف نکشید راجب خودتون ببینید چه نظری راجبتون داره 

از طرف هم هیچ تعریفی نکنید حتی پشت سرش پیش خانواده اش که به گوشش برسه

ازطرف یا رابطه اش پیشش بد نگید حتی پشت سرشم پیش خانواده اش نگید که به گوشش برسه

از همسرتون و رابطتون پیش کسی خوب یا بد نگید

به کسی هم نگید که به گوشش برسه ، فکر کنن چه خبره ، شاید فکر کنن می خواید ببینید چه حسی داره حتی کسی خواست حرف بکشه حتی غیرمستقیم راجب رابطتون حرف ندید

کسی هم خواست رابطتون رو خراب کنه بهش اجازه ندید و شما رابطشو خراب نکنید (هم کار بدیه کارما داره هم فکر می کنن چه نیتی دارید) جور دیگه جوابشو بدید جوری که نخواید رابطه اش خراب بشه یا ازش فاصله بگیرید

اگه هم طرف از رابطه اش یا همسرش بد گفت هیچی نگید یا جوری رفتار کنید که انگار دوست ندارید رابطه اش خراب بشه و از همسرش دفاع کنید

اگه طرف از همسرش یا رابطه اش خوب گفت عادی باشید یا تایید کنید و حتی خودتونو خوشحال نشون بدید

کسی خواست همسرتونو پیشتون خراب کنه ازش دفاع کنید

به همسرتون هم توجه کنید و خودتونو ناراحت نشون ندید پیش بقیه جوری که انگار رابطتون مشکل داره یا تو فکرکی هستید 🤦🏻‍♀️😂

از هدف هاتون راجب آینده ازدواج و زندگی مشترک نگید یا به کسی که به گوشش برسونه

پیگیر طرف نشید

نگید طرفو می شناسید اونم با خوشحالی

حتی به کسی هم نگید که به فلانی فلان رسیدگی رو کن

کلا با کسی زیاد حرف نزنید 😂 و با هیچکس هم رفت و آمد نکنید مگه دعوتتون کنن ؛ مخصوصا به جنس مخالف کم محلی کنید ، مخصوصا جنس مخالفی که ذره ای حس می کنید بهتون حس خوبی داره 😂 مخصوصا اونایی که حس خیلی قوی بهتون دارن چون بازم تلاش می کنن حتما ازشون فاصله بگیرید تا سوءتفاهم نشه 😂😂😂

اونقدر راجبش مطالعه کنید که با یک ثانیه نگاه عادی هم بفهمید طرف با نگاه و رفتارش چه حسی بهتون داره حتی درصدش رو بفهمید

دوستی با جنس مخالف رو بهتون توصیه نمی کنم ولی اینارو راجب دوستی هم رعایت کنید

حالا رفت و آمد رو به خاطر اون نمیگم فقط ، کلا معمولا آدما دلتو می شکونن 💔 به خاطر اون میگم بیشتر

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤