برای من معنای خاصی نداره مخصوصا امسال که برنامه خاصی براش نداریم...
فکر می کنم یه مراسم ملی و باستانی تبدیل شده به یه بهانه برای اینکه آرایشگاها شلوغ تر بشن، بلاگرا بیشتر ویو بگیرن، تازه عروسا لباس و طلا هدیه بگیرن و...
کلا برای ما معمولیا تفاوت خاصی با روزای دیگه نداره😅
اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من از عید بیشتر ذوق دارم واسه یلدا نمیدونم چرا ...یلدا هم شوهرم ن وقتی نامزد بودیم ن این ۶سال کادو برام نگرفت ولی حس خوب دارم ب شب یلدا بعضی بهانه ها قشنگن
دلم برای ده سال پیش تنگه که یلداها خیلی قشنگ تر بود
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| https://daigo.ir/secret/9742160937