2777
2789

من خودم اصالتا تهرانیم و رسم و رسوم خاصی نداریم 😄

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصالتا از طرف مادری ترک قشقایی استان فارسم از طرف پدری یزدی و کرمانی.... پدریو که رسم و رسومارو نمیدونم ولی طرف مادری کل جهیزیه با داماده، عروسی و اینام که عروس جدا میگیره داماد جدا، عروسی هام مختلطه 

....💖!

برای کجای تهرانی ؟ منم اصالتا برای یکی از مناطق تهرانم و رسم و رسوم ازدواجمون خیلی زیاده ، دختر بخوایم بدیم یا بگیریم ، داماد باید خیلی هزینه کنه و رسم جهیزیه اینا نداریم برای دختر 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

برای کجای تهرانی ؟ منم اصالتا برای یکی از مناطق تهرانم و رسم و رسوم ازدواجمون خیلی زیاده ، دختر بخوا ...

بگم شناسایی میشم 😂 

شایدم داریم اما ما بهشون پایبند نیستیم 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺