2777
2789
معلما اکثرا سینگل ممیموننتو هر مدرسه ای بری کلی مجرد هستمتنفرم ار این قضیهاز اینکه آینده منم مث اونا ...

نمیشه ازدواج کرد؟😳

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلما اکثرا سینگل ممیموننتو هر مدرسه ای بری کلی مجرد هستمتنفرم ار این قضیهاز اینکه آینده منم مث اونا ...

وااا  کی گفته !! والا خاله خودمم معلمه سال اول تدریسش ازدواج کرد این ربطی به قسمت داره نه  معلمی

هم حقوق کم هم اینکه بابد سینگل بمونی نمتونی به فرد دلخواهت آشنا بشی واقعا مسخره هستنمیدونم رو چه حسا ...

حقوقش کمه ولی بنظرم واقعا مناسبه .چون ساعت کاریش عالیه .

ازدواج چه ربطی به معلم بودن داره .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

برای همه ارگانها رفاهیات یلدا ریختن یه هفته هم تعطیل بودنبرای معلما ک با گوشی پدرشون درومده هیچی ب ه ...

دیشب حقوقم ریختن همش رفت جای قسط الان فقط میتونم یه جفت کفش بخرم افسردگی گرفتم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
چه ربطی به سینگلی داره کی گفته باید سینگل بمونی

ربط داره عزیزم ربط دارع

تو محیط مدرسه کی آدمو میبینه به جز یه مشت دانش آموز

کلا محیط خوبی برا ازدواج نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
حقوقش کجا کمهکارمندی همینه خیال کردین کارمندای دیگه چقدر میگیرن کلا معلمها صنف همیشه معترض هستن . دی ...

بقیه کارمندا کلی مزایای دیگه هم دادن رفاهیات دارن

من هر ماه کلی پول کرایه مدیم فقط

بقیه ارگان ها حداقل سدویس دارت

ابزار اموزشی باید بخرم از جیب خودم و هزار تا چیز دبگ

۱۰ تومن واقعا ریادخ  از نظرت؟ حتی نمتونم به ماشین بخرم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
و البته اعصاب قویمن وقتی میام خونه قلبم درد میگیره حالم بدهتازه اینو منی دارم میگم که ارتباط خیلی خو ...

وقتی داری اسیب میبینی انصراف بده

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

عزیزم حقوقش کمه ولی اینم در نظر بگیر خیلی راحت 

همش یه شیفت مدرسه  دوروز در هفته تعطیل 

تابستون تعطیل باحقوق کامل عید ها تعطیل 

وخیلی مزایای دیگه 

حقوقشم کمه ولی برا یه خانم با این سطح از راحتی وتمیزی عالیهه شک نکن