2777
2789

اگه منظورت ازدواجه که قسمته کاملا

و اینکه میگی بدم میاد خانوما میان برای پسراشونو منم درک میکنم 

برای خودم خیلی پیش می اومد تازه شما واسه شغلته 

من چی که ناجی غریقم و هزارتا فکر بد میاد تو سرم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

عزیزم دوست من معلمه تازه اون سی سالشه تو مدرسه خیلی از همکاراش که نزدیک بازنشستگی ان برای پسراشون ازش خاستگاری میکنن

یا خونه اجاره کرده همسایه اش خاستگاری کرده برای پسرش

اینکه شما فکر میکنید صرفا چون محیط کاری شما آقا نداره فرصت ازدواج و اینا نداری که اشتباه فکر میکنی

اگرم به دنبال دوستی هستی که توی جامعه توی فضای مجازی مردم به راحتی دوست میشن 

من متوجه نشدم چرا گفتی باید سینگل بمونن.

اگر هم خیلی تحت فشاری فکراتو بکن پول جمع کن و انصراف بده و هزینه اش رو بده، اگر فکر میکنی که بقیه جاها خیلی بهترن.

من خودم معلمی رو دوست ندارم چون آدم صبوری نیستم و زیاد بچه دوست هم نیستم و معلمم نیستم ولی معلمی واقعا شغل بدی نیست، همه شغلا سختی خودشون رو دارن.

خدایا شکرت ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بالای سی هستندویت من از همه کوچک ترا

من خودم کارمند بودم ۳۲ ازدواج کردم تازه مدتی هم دانشگاه تدریس میکردم یعنی دور و برم پر مرد بود

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من معلمی رو بخاطر شوهر انتخاب نکردم جنابفقط بخاطر وضع بد خانوادگیم چون حقوف دادنشجویب داشتوگرنه علاق ...

ما دور و اطرافمون هر چی معلم دیدیم در سن پایین خیلی ام ارزش و احترام گذاشتن و به راحتی ام ازدواج کردن ، چون شغل معلمی واسه خانم یه مزیته ، هم حقوق متوسط داره از خودش هم فرهنگی هست هم اینکه وقت آزاد خوبی داره ، ضمنا فردا پس‌فردا واسه بچه هاشونم خوبه . بعدشم شما که میگی من اوضاع خانوادم خوب نیست و بخاطر حقوق اومدم این شغل خب پس این شغل خیلی شغل خوبیه واستون . کار آزاد و رشته های عجیب و غریب سرمایه میخواد ، کارمندای ادارات دیگه ام سخت استخدام میکنن و رشته های پیرا پزشکی هم که بدتره چون واقعا کاری که میکنن و ساعت کاریشون به حقوقشون نمی ارزه ، میمونه معلمی که هم بدون سرمایه میری کار میکنی وقت آزادم داری ، هر کاری ام سختی داره اما اگه واقعا از بچه ها بدن میاد و تدریس دوست نداری خب دیگه اون بحثش جداست 

عزیزم دوست من معلمه تازه اون سی سالشه تو مدرسه خیلی از همکاراش که نزدیک بازنشستگی ان برای پسراشون از ...

من بختطر بی پولی رفتم معلم شدم بعد بنظرت چند صد میلیون از کجا بیارم انصرف بدم

شغلمه بهرحاا چه خوب یا بد براش زحمت کشیرم درس خوندم وقت گذاشتم

بهدم کی بهم خرج بده پدر و مادرم یا شوهر نداشته ام؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
کجا برم عزیزم خانوادم اهل رفت و آمد نیست مشکلات زیادی داریم

ازدواج به شانس و قسمه هرکی قسمت تو باشه بالاخره یه جایی میبینتت اصلا ربطی به رفت و آمد و محل کارنداره  دوست من انقدر درونگرا بود از خونه بیرون نمیومد یه روز به اجبار دختر همسایه شون رفت نمایشگاه کتاب همونجا یکی ازش خوشش اومد ازدواج کرد بعد من انقدر فعالم محل کارمم پر آقا ولی هیچی به هیچی 

دختر همسایه مون معلمه ولی مجازی با شوهرش آشنا شد 

انقدر جوش ازدواجو نزن گل😆

ما دور و اطرافمون هر چی معلم دیدیم در سن پایین خیلی ام ارزش و احترام گذاشتن و به راحتی ام ازدواج کرد ...

از بچه ها بدم نمیاد 

وقتی دعوا وسیطنت میکنن اذیت میشم

محیط مددسه خیلی خشنه

مدام جنگ و دعوا و درگیری تو روحیم تاثبر بد داشته تحمل ندارم

دانش آموز بیش فعالم دارم دیگه خودت عمق فاجعه رو ببین

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
ازدواج به شانس و قسمه هرکی قسمت تو باشه بالاخره یه جایی میبینتت اصلا ربطی به رفت و آمد و محل کارندار ...

عزیزم سنم داره میره بالا 

پس دیگه کی بابد ازدواج کنم

تا کی تنها بمونم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
من بختطر بی پولی رفتم معلم شدم بعد بنظرت چند صد میلیون از کجا بیارم انصرف بدمشغلمه بهرحاا چه خوب یا ...

خب عزیزم شما برگرد به چند سال قبل

ما انسان ها جایی که الان هستیم معمولا روزی آرزوش رو داشتیم 

شما هم تلاش کردی درس خوندی کنکور دادی اون موقع دوست داشتی که معلمی قبول شی، دوست نداشتی؟ 

الانم احتمالا خستگی کارت بهت فشار آورده 

اگر این چند روز شهرتون مجازیه سعی کن یه ذره استراحت کنی

ولی در کل کارمندی همشون همینه حقوق کارمندی خیلی تفاوتی ندارن اونقدر باهم مگر ارگان های خاص

آدمایی که از کارمندی به جایی رسیدن تونستن چیزی بخرن یا مال قبل این تحریم ها بوده، یا اینکه یه شغل دوم داشتن یا خانواده حامی داشتن.

عزیزم دنیا جای عادلانه ای نیست.

آدم هم چاره ای جز پذیرش نداره و تلاش کنه که بتونه شرایطش رو کمی بهبود ببخشه.

اگر میتونی تایمای عصر که خالی هستی یه چیزی که دوست داری یاد بگیر مثلا ادیت و اینها که بتونی یه درآمدم از اونجا در بیاری

یا اینکه اگر همین تدریس رو دوست داری کلاس خصوصی بذاری

خدایا شکرت ...  
از بچه ها بدم نمیاد وقتی دعوا وسیطنت میکنن اذیت میشممحیط مددسه خیلی خشنهمدام جنگ و دعوا و درگیری تو ...

اینا درسته ، ولی مثلا مگه پرستارا خیلی داره بهشون خوش میگذره ؟ اونا که بدترن که هرچی صحنه بده میبینن ،فقط چون محیط کار مرد وجود داره شغل خوبیه؟ یا همه پیرا پزشکیا سریع میتونن ماشین و خونه بخرن؟. ببین خودت داری تو خانواده خوبی نیستم ، خب این معلم شدنت یه مزیت خیلی بزرگه واست چون دیگه دستت تو جیب خودته و شاغل محسوب میشی ، ازدواج کردن به قسمتتم بستگی داره ، یکم تو اجتماع بیشتر باش اینور اونور برو یا حتی رابطه خوبی با خدا داشته باش که کمکت کنه ، در ضمن این شغل شده راه نجات تو از خانوادت و گرنه باید یه آدم بیسواد هیچ کاره میبودی که اون موقع دیگه کلا هیشکی سراغت نمیومد ، بخاطر همین با بچه ها بهتر رفتار کن و سعی کن کنترل کنی  

در عوض وام کلان با سود حداقلی میگیرین واقعا خوشبحالتون

وام سقف داره

خونه خاله که نیست

مجموع وام کارمندا نباید از 800 میلیون بیشتر بشه - اونم به شرطی که حقوقشون جواب بده - اونم نرخ 18 درصد .

الان وام ازدواج 350 میلیونه 4 درصد که عمرا به ما همچین وامی بدن .