2777
2789
عنوان

توقعم به جاست از مادر همسرم یا پرتوقعم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 25 پست

خب تعارف نزده گفته شاید دوست داری به سلیقه و به اختیار خودت هنرنمایی کنی مزاحمت نمیخواسته بشه بنده خدا

سخت نگیر 

کارتو بکن 

از کاه کوه نسازیم

من یکارها برام کردن سختیا دادن 

که اینا هیچی نیس الا دل خوش کنک

به فا  ل نیک بگیر گلم

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه حقوقت رو به ایشون میدی؟!!!کسی که کمک میخواد باید کمک هم بدهولی یه پیشنهاد دوستانه براتون دارم. ح ...

آره واقعا

جالبیش اینجاست که قدر هم نمی‌دونن 

از دفعه بعد شام از بیرون میگیرم و یا نیرو کمکی 

من آنقدر ساده ام که میگم بذار پول رو الکی خرج نکنیم با وجود زحمتی که میکشیم و هر دفعه تو خونه غذا درست میکنم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
بعد مطمئنم فردا دخترش عروسی کنه همه جوره کاراشو میکنه

خب شما هم این توقعات رو چرا از مادر خودت نداری؟!!!

البته من خودم اجازه نمیدم مادرم به زحمت بیفته و معتقدم هر کسی خودش مسئول زندگی خودش هست و شاغل بودنم رو اصلا دلیل موجهی برای این نوع توقعات نمی بینم

خب تعارف نزده گفته شاید دوست داری به سلیقه و به اختیار خودت هنرنمایی کنی مزاحمت نمیخواسته بشه بنده خ ...

چه مثبت اندیش عزیزم 

سلامت باشی 🙏🏻🌸

خب شما هم این توقعات رو چرا از مادر خودت نداری؟!!!البته من خودم اجازه نمیدم مادرم به زحمت بیفته و مع ...

من توقعی از مادرم ندارم چون مادرم چند تا بچه داره و آنقدر گرفتاره که موقعیتش رو نداره ولی مادرهمسرم کاملا موقعیتش رو داره و برای افراد دیگه انجام میده 

اگر مادر همسرمم موقعیتش رو نداشت ازش توقعی نداشتم

چه خبره اینهمه مهمونی

تازه عروس مهمونی میره ن ک همش مهمونی بده🫥

خدا شاهده من شش ساله عروسی کردم سر جمع شش بار هم مهمون شام نداشتم اونم در حد پنج شش نفر

تو این گرونی یذره مراعات باید کرد وگرنه سالها بعد میبینی پولاتونو خرج شکم بقیه کردید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من توقعی از مادرم ندارم چون مادرم چند تا بچه داره و آنقدر گرفتاره که موقعیتش رو نداره ولی مادرهمسرم ...

اینکه برای بقیه انجام میده دلیل نمیشه برای شما هم وظیفه ای داشته باشه. اینکه حاضر نیستی به مادر خودت زحمت بدی ولی از مادر شوهر توقع داری هم احتمالا روی کمک نکردن ایشون تاثیر گذار هست

به هر حال توقع شما کاملا بیجا و غیر منطقی هست. از راه حل های بهتر استفاده کن. بخصوص حتما بخشی از مسئولیت رو به همسرت بسپار که علاقه زیادی به مهمانی دارن تا زحمت مهمانی دادن رو درک کنن

چه خبره اینهمه مهمونیتازه عروس مهمونی میره ن ک همش مهمونی بده🫥خدا شاهده من شش ساله عروسی کردم سر جم ...

چیکار کنم همسرم خیلی رفت و آمدیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وگرنه خودمم دوس ندارم 

چیکار کنم همسرم خیلی رفت و آمدیه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وگرنه خودمم دوس ندارم

واقعا خواهرانه میگم اینکه مادر شوهرت کمکت کرد یا ن اصلا مهم نیست

زندگیتو بچسب 

مراقب هزینها باش

مردا اکثرا لارجن و تا حدودی بیخیالتر

زندگیو زن جمع میکنه

شما پس فردا خونه و جهاز باید به بچت بدی مردا اکثرا تا پیری نمیفهمن باید پس انداز کرد

خودتم شاغلی هرماه پولتو بده طلا پولی نمونه برا مهمون بازی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40