2777
2789

جریان از این قراره که پدربزرگم حدود دو هفته است بیماره و زمین گیر شده حتی نمیتونه صحبت کنه،با اینکه یک خاله مجرد هم دارم و مادربزرگم هم زنده و سرحاله، هرشب یکی از بچه هاش نوبتی پیشش می‌مونن

از این دو هفته، مادر من یک هفته سفر بود و نمیدونست یعنی خودشون خواستن نگیم

حالا من و مادرم هفته پیش باهم به این نتیجه رسیدیم که پنجشنبه شب براشون میوه و آجیل بگیریم و یلدا رو کنار خاله و مادربزرگم باشیم که تنهان، از روز یکشنبه مادرم گفته بود پنجشنبه میایم

دیشب رفتیم رسیدیم جلوی در خونشون مادرم به گوشی خالم زنگ زد که در پارکینگ رو باز کنن جواب نداد

شماره خونه رو گرفت: مادربزرگم تلفن رو برداشت مادرم گفت من اومدم جلوی درم تو پارکینگتون جا هست؟

برگشته میگه : فلانی( داییم) قراره! بیاد ! تو برو استراحت کن! مادرم گفت استراحت برای چی؟ اومدم پبش شما باشم! میگه نه فلانی هم آخه قراره بیاد!!!

مادرم گفت من جلوی درم، با دخترم اومدم! 

مادربزرگم با تلفن رفته تو اتاق خالم بهش میگه : مریم جلوی دره، از اونورم () قراره بیاد! چیکار کنیم؟؟

مادرم اینجا عصبانی شد گفت پس مم برمیگردم برگشته میگه آره برو استراحت کن! 

مادرمم بدون خداحافظی قطع کرد و کلی راه رو دوباره برگشتیم! یک بارم زنگ زدن که مادرم گفت جواب نمیدم

تا به حال اینجوری بهم توهین نشده بود، مادرم هفته پیشش کلی سوغاتی براشون آورده بود اینم دستمزدش.

من خودم مهمونی دعوت بودم بخاطر اینکه خالم تنهاست خواستم برم پیششون

دیشب تو دلم قسم خوردم دیگه هیچوقت پامو تو خونشون نذارم...حتی اگر بمیرن و تصمیم دارم دیگه تلفن و پیام های خالم رو جواب ندم

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

خیلی کار زشتی بوده واقعا 

مهمونو که در حیاط نگه نمیدارن یه ساعت صلاح مشورت کنن ببینم راه بدن یا نه😐😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کار زشتی بوده واقعا مهمونو که در حیاط نگه نمیدارن یه ساعت صلاح مشورت کنن ببینم راه بدن یا نه😐� ...

اصلا میذاشتی بیایم یه چایی کوفت کنیم بعد بگی نمیخواد بمونید!

کاملا حق داری قشنگم لیاقت نداشتن محدود کنید رابطه ر‌و

اصلا دیگه نمیخوام ببینمشون

مادرم حق داره هر تصمیمی برای خودش بگیره چون خانوادش هستن ولی برای من دیگه مردن

اصلا میذاشتی بیایم یه چایی کوفت کنیم بعد بگی نمیخواد بمونید!

دور از جون 

آره واقعا ، هرکار میکنم اینکه ینفر مهمونو در خونه نگهداره تو کتم نمیره😑

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰