2777
2789

هر روز 4 تا 6 میبردن و جدول رو ندارم ک چک کنم

ینی تو اپ برق من نمیزنه برا مارو

منم بنا ب برنامه هر روز رفته بودم حموم که دیدم یهو برقا رفت

تو خونه ام تنهام بخدا جفت کردم ی لحظه😒

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داریاسیر کردن مردم رو

من همینجوریش فوبیای تاریکی دارم و حامله هم هستم

یهو حموم شد ذغال

بخدا دستگیره در رو ب زور پیدا کردم تا بازکنم و کمی نور بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
خدا رحمتت کنه سید که همه میگفتن شش سواد کلاس داری حالا قدرتو مردم دونستن

اره بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه مسئولین امشب رو به مردم لطف کردن گفتن شب برق رو قطع نکنیم روز قطع کنیم تا مردم یلدا برگزار کنند ...

دیگه مردم 4 تا 6 یلدا نمیکنن که

اه😒

بخدا من فوبیای تاریکی دارم یهو جفت کردم تو حموم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای ما هم یهو رفت پکیج خاموش شد من یخ کردم الان هم سرما خوردم 🥲

😞😞😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا برای ما که علاوه بر قطع شدن برق انتن و اب هم قطع میشه ولی خداروشکر 340هزار تومان بهمون دادن مشک ...

اب ما هم قطع میشه

پس چرا من اومدم بیرون و نموندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا سوال کنید کی رای داد به پزشکیانهمه انکار میکنن

اگر فقط کمی فکر کنید متوجه میشید ک این با چند ماه رییس جمهوربودن برق و گاز و تو جیبش نریخته و این مشکل ریشه ای تر از این حرف هاست و سالیان ک ب وجود اومده الان دیگه رسیده ب اوج

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر فقط کمی فکر کنید متوجه میشید ک این با چند ماه رییس جمهوربودن برق و گاز و تو جیبش نریخته و این مش ...

کلا خیلی سال ک مشکلات ریشه پیدا کرده و هرکی بیاد جای یکی دیگه رو بگیره دردی دوا نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا خیلی سال ک مشکلات ریشه پیدا کرده و هرکی بیاد جای یکی دیگه رو بگیره دردی دوا نمیشه

دقیقا همینه یجوری میگن انگار طرف تو چند‌ماه‌‌چیکار میتونسته بکنه

من ک کلا‌ رای ندادم‌ ولی خیلی تعجب میکنم از این حرف

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫