توهین نکنین
۱۹ سالمه و یه ساله دانشگاه میرم و خوابگاه میمونم با این وجود هنوزم برام سختگیری میکنن میگن تو خونه حق ندارم گوشی بگیرم دستم همش گوشیم رو تعلیق میکنن یواشکی جای گوشیمو پیدا کردم برش داشتم من چجوری اینارو متوجه کنم که جزوه هایی که چاپ نکردم تو گوشیم هستن و باید با گوشیم بخونم؟
سر نماز انقدر سختگیری میکنن که من وقتی بچه بودم ادای نماز خوندن درمیاوردم الان که تو خوابگاه مختارم که نماز بخونم یا نخونم خودم تصمیم گرفتم بخونم ولی خواهر کوچیکم هم دارم میبینم که بخاطر این سختگیریا ادای نماز خوندن درمیاره🤦
نمیگما نمارخوندن بده خودمم میخونم ولی میگم سختگیر بودن توی همه چیز بده مثلا یکی سختگیره که دخترش حجاب نکنه، یکی سختگیری میکنه دخترش درس بخونه یکی سختگیری میکنه دخترش شوهر کنه
سختگیری اینا هم سر اینه که شلخته نباشم، گوشی دستم نگیرم، نماز بخونم و... هیچوقت هم ازم راضی نیستن(کمالگران).
خدا شاهده منیکه بچگیم از هیچکس نمیترسیدم و کاملا برونگرا و با اعتماد بنفس بودم الان جوری شده که اضطراب اجتماعی دارم، اعتماد بنفس ندارم، نمیتونم درست حرف بزنم (تته پته میکنم و افکارم کلا محو میشن موقع حرف زدن، صدامم نازک و ضعیف میشه خودب خود) جلو پسرا هم که نگم🤦
چرا؟ چون وقتی بچه بودم همش میگفتن اینکارو نکن، این حرفو نزن، با ادب باش و.. الانم همش میگن حرف بزن، بزرگانه حرف بزن، خجالت نکش، مشتی حرف بزن، صداتو نازک نکن(گفتن اگه با صدای نازک حرف بزنم مسخرهم خواهند کرد و من اورثینک کردم درباره اینکه کراشم چه فکری دربارهی منه دچار اضطراب اجتماعی داره😂💔
مامانم که نگم دربارش. همش ازم ایراد میگیره. چرا قوز میکنی؟ چرا صورتت جوش درآورده؟ چرا موهات کم پشته و کچلی؟ وقتی بلخره یخم آب میشه و تو جمع شوخی میکنم تو خونه بهم میگه چرا اون حرفو زدی مگه خلی؟(درحالیکه حرفم اصلا بد نبوده) یا وقتی جواب یکی که بهم تیکه انداخته رو میدم تو خونه میگه چرا جوابشو دادی؟ الان قراره درموردت چی فکر کنه و دربارت به بقیه چی بگه؟
نمیدونم به قرآن بابام که میگه مثل رئیس جمهور مشتی رفتار کن مامانم از اون طرف میگه چرا این رفتارو داشتی