2777
2789

به من پلاک طلا گرفت برای یلدا و سالگرد(چون ۷ روز فرق دارن یه طلا گرفت برای هر۲ مناسبت)

مامانمم میگه نباید قبول کنی

منطقیه حرف مامانم؟

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
همه مناسبتا یه طلای کوچیک میده

بعضی وقتام مثلا میگه گوشواره میگیرم بهت بدون مناسبت پول میریزه میگه برو بخر و اینا

مامانمم بدش میاد از کارمون😂🤦‍♀️

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای من یه زنجیرنقره با یه پلاک ترمه گرفت

کوتاه بود دوران دوستیتون؟

وضع مالیش چجور بود؟

گل

ساعت

سکه گرمی

مانتو و شال و لباس و اینا پول میداد سلیقه خودم

خوراکی خیلی زیاد

عروسک های فانتزی 

صنایع دستی 

بدلیجات

چادر نماز یه بار سوغاتی 

خیلی چیزا یادم نیست دیگه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

گلساعتسکه گرمیمانتو و شال و لباس و اینا پول میداد سلیقه خودمخوراکی خیلی زیادعروسک های فانتزی صنایع د ...

آخیییی 

ما لباس اینا اصلا نمیگیرم به هم دیگه ساعت و ادکلن و طلا و سکه میدیم اکثرا

خب پس اتفاق نرمالیه 😐😂

چرا به مامانت میگی؟

پلاک و گوشواره تو گردنم میبینه دیگه چی بگم 

آخیییی ما لباس اینا اصلا نمیگیرم به هم دیگه ساعت و ادکلن و طلا و سکه میدیم اکثراخب پس اتفاق نرمالیه ...

چرا عطر و ادکلن یادم رفت اینم خیلی میگرفت

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

تو زمان دوستی مون نزدیک 30 گرم تیکه تیکه طلا گرفته بود به اسم فاکتور من واسه پس انداز من الان عقد کردیم فعلا نیاز نشده ولی به احتمال واسه خرید خونه بفروشمش

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
تو زمان دوستی مون نزدیک 30 گرم تیکه تیکه طلا گرفته بود به اسم فاکتور من واسه پس انداز من الان عقد کر ...

اوه ۳۰ گرم

مگه چند سال دوست بودید