2777
2789
عنوان

شوهرم برام گل خرید

342 بازدید | 37 پست

قضیه اینجاست که من این گل رو دیده بودم و دوستش داشتم ولی واقعا دلم میخواست یکی برام بخره بیاره. نه اینکه خودم بخرم

حتی مهمون داشتیم میخواستم همون روز بخرمش گفتم شاید مهمونا همینو بیارن که نیاوردن 

بعد داشتیم حرف میزدیم گفتم آره یه گل دیدم دوستش دارم ولی دلم میخواد هدیه بگیرمش

بعددددد دیگه چند روز گذشت گفتم بابا بی خیال کی آخه برای تو گل میخره. برو برای خودت بخر حالشو ببر. منتظر کسی نمون. رفتم برش داشتم ببرم حساب کنم دیدم نههههه نمیخوام. عکسشو گرفتم فرستادم برای همسرم گفتم گل میخوام. 

همون روز بعد از کارش رفت برام گرفت و آوردش

انقدرررر خوشحال شدم. همیشه تصور ما اینه که هدیه ای که طرف خودش بفهمه و به فکر باشه و سورپرایز باشه ارزش داره. ولی همینی که من قشنگ بهش دیکته کردم و اعلام کردم اینو میخوام هم خیلی خوشحالم کرد

تازه هی به بچه ها میگم بهش دست نزنید خراب میشه. اینو باباتون برای من گرفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکه عزیزم

پیاز چیه سنبل؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خوب اگه نگی و برات کاری کنه که خیلی بهترهاما آیا این اتفاق می افته؟

گآهی اره گاهی نه

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده