2777
2789

دوستان پدرشوهرم و برادر شوهرم یه زمینی خریدن که متراژ۲۰۰متر بود ۱۰۰ واسه برادرشوهرم ۱۰۰متر واسه پدرشوهرم  زمینو نصف کردن جای خوبشو برادر شوهرم برداشت دونبش ساختش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا رفتیم مجوز بگیریم نصف قطعست مجوزشو گرفتیم قسط بندی کردن ماهی ۶تومن قسط میدیم حالا ماکه این مجوزو پرداخت کردیم واسه نصفه قطعست یا کل قطعه؟اصلا واس نصف قطعه مجوز مگه میدن؟

مساله اینه که به چه قیمتی خرید؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
حالا رفتیم مجوز بگیریم نصف قطعست مجوزشو گرفتیم قسط بندی کردن ماهی ۶تومن قسط میدیم حالا ماکه این مجوز ...

خب الان شمارفتین مجوز ساخت گرفتین ربطش ب اونا چیه سرتون کلاه بزارن؟شما مجوز قطعه ی بنامتونو گرفتین

خب الان شمارفتین مجوز ساخت گرفتین ربطش ب اونا چیه سرتون کلاه بزارن؟شما مجوز قطعه ی بنامتونو گرفتین

اخه مجوز نمیدادن مسگفتن ما مجوز به نصفه قطعه نمیدیم بعد ۴سال بلاخره راضی شدن پدرشوهرمم هی میگفت مجوز دو طبقه بگیرین هی اصرار میکرد منم پیش خودم میگفتم این چرا اصرار میکنه نگو برادرشوهرم میخاد طبقه دومشو بسازه میگن این مجوزشو نشون میدیم مگه میشه؟؟؟؟