خودم نمیخوام ازدواج کنم میخوام یه دو سال بشینم برای کنکور بخونم میشم 30پرستاری دولتی بیارم حالا هر جا به نظرتون میشه 30سالم کار کنم میشم 60سال مجردم هستم چه اشکالی داره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوست من توی سن ۳۵ سالگی هست الان ترم ۷ پرستاریه . ی بار طلاق گرفت و الان دوباره محکم داره درس میخونه و ادامه میده خیلیم خوشگله و زرنگ
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
اگر واقعا میخواید دوباره ادامه تحصیل بدید افرین👏🏼🥰
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
هیچ وقت بزای هیچکاری دیر نیست خب ولی برای رشته ای مثل پرستاری من باشم نمیرم چون مثلا ۱۸ تا ۲۲ دیگه واردش میشن بعد تایمی که شما ۳۵ یا ۳۶ بخواهی تازه فارغ تحصیل بشی و بری طرح و شیفت و کشیک و اینا رو تو نمیتونی هم پای کسایی بیای که تو دهه ۲۰ زندگی هستند
نه بابا اصلا دیر نیس یکی از دوستام وقتی اومد دانشگاه ۲۸ سالش بود الان ۳۸ سالشه یه وکیل موفقه میتونست یه ۳۸ ساله بیکار باشه ولی الان موفقه خیلیم راضیه از اوضاع مالیش
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦♀️