2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار اینکارو کردم طعم خود کشک میداد اصلا ترش نبود🥺🥺

کشک مخلوط کردی با قره قروت؟

ما قره قروت رو مایع برمیداریم از رو اجاق ، قبل سفت شدن

بعد با دوغ پخته شده(همون کشک قبل آبگیری) مخلوط میکنیم

FREEDOM...🌱🤌🤍
کشک مخلوط کردی با قره قروت؟ما قره قروت رو مایع برمیداریم از رو اجاق ، قبل سفت شدنبعد با دوغ پخته شده ...

نه من خود کشکو رو اجاق گذاشتم تا نیم ساعت یکمی دوغ هم بهش اضافه کردم اما نشد ترش نشد

میشه لطفا بگی همرو چجوری درست میکنید قره قروت

عزیزم دوغ رو (بدون نمک) میذاریم رو شعله

انقد هم میزنیم تا ب دمای جوش برسه (هم نزنی میبره)

بعد که جوشید دیگه باید بذاری چند ساعت بمونه با شعله کم تا بیشتر آبش بخار شه

بعد ک غلیظ شد میریزیم تو کیسه نخی ، آویزوون به جایی میمونه ی شب تا صب ، یه سطلم زیرش باید باشه.

روز بعدش چیزی که تو کیسه اس همون کشکه

آبی که تو سطل مونده هم باید بذاری رو شعله یکی دو ساعت تا غلیظ شه و بعد همون قره قروته.

FREEDOM...🌱🤌🤍
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز