2777
2789

بیست و‌پنج روز پیش زایمان کردم

الان خیلی شکم و باسنم چاق بنظر میشه؟

۸ کیلو دیگ باید کم کنم تا به وزن اولیه برگردم

الان ۷۳ کیلوام

امشب مهمونی میریم شکمم ضایست😅؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خوبه سز بودی 

چندوقت گذشته

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ب نظرم طبیعیه.

حالا فوقش اگر فکر میکنی بده شلوار تیره بپوش کمتر جلوه داشته باشه

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

خب بزرگ هس ولی عادیه دیگ تازه زایمان کردی...من بودم ی لباس گشادتر میپوشیدم ک دیده هم نشه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ب نظرم طبیعیه.حالا فوقش اگر فکر میکنی بده شلوار تیره بپوش کمتر جلوه داشته باشه

اخه اونقدر انتخاب لباس ندارم

شلوار بارداریا گشاده

شلوار قبل بارداری تنگ ولی تنم میشه ولی اینجور شکمم میزنه بیرون🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه اونقدر انتخاب لباس ندارمشلوار بارداریا گشادهشلوار قبل بارداری تنگ ولی تنم میشه ولی اینجور شکمم م ...

ببین گفتم طبیعیه طبیعیه 

حتی میتونم بگم اصلا بزرگ نیست .

خودتو اذیت نکن عزیزم

هرچی راحتی بپوش.

با توجه به اینکه نزدیک یک ماهه زایمان کردی ولی خیلی خوبه شکمت اینا.

آفرین 😍

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

باسن نرماله ولی شکمت انگار افتادگی داره شکم بند ببند جمع بشه

میبستم تا چند روز پیش

خسته شدم

افتادگی نمیدونم ولی خب چاقم دیگ ۷۳ کیلوام همشم جمع شده تو شکم باید ۶۵ باشم من 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30