2777
2789
عنوان

🥲😞عروسیم کنسل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 98 پست
انشا الله درست میشه منظورم اینه زیاد بهش زیاد بهش زنگ نزن چون خودش گفته یک ماه دوری

یعنی تو این 1 ماه سزد نمیشه بخاد برا همیشه کنارم بزاره

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

🥲اینجور نگو بخدا انقدم بد نیست خیلی اخلاقش و مردونگیش خوبه همه جا ازم تا الان دفاع کرده ولی می‌ترسه ...

واسه همین میگم اینجا دنبال جواب نباش، چون اینجا هیچکس از زندگیت چیزی نمیدونه، تنها چیزی که میدونیم همینه ک خودت گفتی و بر اساس اون داریم قضاوت میکنیم، ولی مشاور همه جوانب رو در نظر میگیره و راهکار میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر خوب بحث زندگیته اومدی اینجا پرسیدی که هر کسی یه فکر و نظری داره ، با فکر و نظر دیگران که نمیتون ...

😞من فقط خاستم مشورت بگیرم چون اینجا هرکسی ی تجربه ای داره... 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥

بنظرم نمیتونه تا یه ماه.اگه تونست اونجا شک کن

🥲دیشب گفت میخام ی مدت برم با دوستم مسافرت یکم تنها باشم... 

عزیزم دخالت خانواده ها توی دوران عقد برای همه هست یکی کمتر یکی بیشتر 

کسی زرنگ و عاقله که جلوی این دخالت ها رو بگیره ،اینقدر خانواده ها رو وارد جریان نکنید و هر کس با خانواده خودش برخورد کنه و اجازه دخالت بیشتر نده 

انشاالله وقتی رفتید خونه خودتون و از فضای خونه مامان و بابا هاتون دور تر شدید خیلی شرایط براتون راحت تر میشه که به کسی اجازه دخالت ندید 

فقط کمی سیاست داشتن چاره کارتونه , همین 

ن ما اصلا مشکل نداریم خیلیم همو میخایم ولی مثلا سر ی رنگ شال یا ی دستبند ی هفته خانواده ها میجنگن و ...

خب تو به خانوادت بگو دخالت نکنن، اونم جلو خانواده خودشو بگیره، شما مشکلتون اینه از اول حد و مرز نزاشتید، یبار که بگید ب خودمون دوتا مربوطه به شما مربوط نیست دفعه بعد دخالت نمیکنن

منتظر نشین که اون برا زندگیتون تصمیم بگیره ، استوری غمگین هم نزار، خانوادت در جریانن؟ باید یه بزرگتر ...

بابام میگ جدا شو کسی ک الان کنارت بزنه فردا نمیتونه ازت دفاع کنه ولی من میدونم همین بخاطر اخلاق خانواده ها اینطور شده و خستش کردن و منم زندگیمو دوس دارم😞

خیلی عالیه بری با یه بچه جدا شی بهتره یا الان؟ 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

وای سنتی بودین؟

بله کاملا سنتی بود