2777
2789

یه بسته پود ژله با هر طعمی که دوست داری و با نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر تو یه ظرف خیلی بزرگ مثل قابلمه هم بزن تا کف کنه فرمش مثل خامه قنادی بشه روی یه ظرف بزرک مثل سینی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل پهن کن ( پودر نارگیل بهتره

موادتو بریز تو یه قیف اگر قیف نداری مشما فریزر هم میشه گوشه اش و سوراخ کن و خیلی کوچیک کوچیک بریز رو نشاسته يا پودر نارگیل که ریختی تو سینی ۲ ساعت بزار یخچال بعدش این رو اون رو کن نیم ساعت بزار یخچال و بعد بریز تو سبد یا توری تا پودر اضافه ازش جدا بشه و آماده شده میتونی استفاده کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بسته پود ژله با هر طعمی که دوست داری و با نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر تو یه ظرف خیلی بزرگ مثل قا ...

من با یه دستور مثل این ولی شکر کم درست کردم گفته بود ۷ دقیقه باید هم بخوره همینقدر هم زدم یه کوچولو سفت شد😅

من با یه دستور مثل این ولی شکر کم درست کردم گفته بود ۷ دقیقه باید هم بخوره همینقدر هم زدم یه کوچولو ...

دیه تایمی یادم نیست تا جایی که فرم بگیره

اتفاقا دیشب درست کردم برای امروز که شب یلدا هست بزارم کنار وسایل شب یلدا نرم نرم شده