یه بسته پود ژله با هر طعمی که دوست داری و با نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر تو یه ظرف خیلی بزرگ مثل قابلمه هم بزن تا کف کنه فرمش مثل خامه قنادی بشه روی یه ظرف بزرک مثل سینی نشاسته ذرت یا پودر نارگیل پهن کن ( پودر نارگیل بهتره
موادتو بریز تو یه قیف اگر قیف نداری مشما فریزر هم میشه گوشه اش و سوراخ کن و خیلی کوچیک کوچیک بریز رو نشاسته يا پودر نارگیل که ریختی تو سینی ۲ ساعت بزار یخچال بعدش این رو اون رو کن نیم ساعت بزار یخچال و بعد بریز تو سبد یا توری تا پودر اضافه ازش جدا بشه و آماده شده میتونی استفاده کنی