2777
2789

یعنی خودتون در اون زندگی فرض کنید و برام بنویسید

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه خونه که ویو اشپزخونش به یه باغ بزرگه وقتی آشپزی میکنم بیرونو نگاه کنم یه خانواده سالم و شاد داشته باشم و کنار هم زندگی خوبی داشته باشیم غصه و درد نباشه دلنگرونی نباشه آرامش مطلق میخوام

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من یه زندگی نرمال دارم که خیلی دوسش دارم

با آدم مورد علاقم ازدواج کردم 

توی کشور و شهر مورد علاقم زندگی میکنم 

دانشجوی دانشگاه و رشته مورد علاقمم

چهارماهی هم میشه که دارم در کنارش کار مرتبط با رشته ام رو هم انجام میدم  

یه گربه دارم که قلب منه و هرموقع حالم بد باشه بغلش که میکنم خوب میشم

خونمون نه بزرگه نه کوچیکه، سلیقه خودمه

با خانوادم مشکلی ندارم و کاملا نرماله زندگیم

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834