2777
2789

یه دختره تو اقوام مون هست 

شوهرش ار شوهر من کوچیک تره بزور رفت سربازی اصن وضغی بود شوهر من درس خوند کارمند شد اون زد تو کار کابینت سازی 

شهرمون عم کوچیک 

نهایت الان ۴ سال باشه ک کابینت میزنه 

ولی خونه خریده دوتا ماشین خریده 

خالا ما با کارمندی نتونستیم ماشین مونو عوض کنیم اصن تو این مدت  ک از اونا بیشتز هم عروسی کردیم  نتونستیم هیچ تغییری تو زندگی مون بدیم 

شوهرمم در به در دنبال کار آزاد ک بشه با سرمایه کم راه انداخت ولی نیست ک نیست 

وام میخایم بگیریم در حد ۵ میلیارد یه کار آزاد خیلی بزرگ بزنیم ولی می‌ترسیم خیلی نکنه ورشکست بشیم تنها همین جوری میشه یه تکونی خورد بنظرتون کارمون درسته ؟

حق دارم حسودی کنم این همه درس خوندیم این همه پاره شدیم ک آزمون قبول شیم آخرش اینه عاقبت مون 

خدایا منو ببخش و به اون زنو شوهر بیشتر تر هم عطا کن ولی یه نگاهی آهی حداقل راه رو وا کن ماهم تلاش کنیم 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین قدم برای کم رنگ کردن یه صفت بد اینه بپذیریش بپذیری که حسودی خیلی هم حسودی ولی این حس عادیه همه تا حدودی دارن و راضی باشی از داشتنش هرچی سرکوب کنی بدتر میشه . تو این مورد هم تا حدودی حق داری ناراحت شی ولی به خاطر حست فقط نباید اسیب بزنی به اطرافیان

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اعتماد بنفستو ببر بالا خودتو با دیگران مقایسه نکن

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

اولین قدم برای کم رنگ کردن یه صفت بد اینه بپذیریش بپذیری که حسودی خیلی هم حسودی ولی این حس عادیه همه ...

اصلا دلم نمیخاد به کسی آسیب بزنم اصلا خودم بدم میاد از این حس لعنتی 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
نه حق نداری چون همیشه از تو پولدارتر وجود داره

درسته ولی میگم چرا زحمت کشیدیم این همه ولی هیچی به هیچی نمیگم اونا زحمت نکشیدن ولی خب ماهم کم زحمت نکشیدیم و نمیکشیم

عزیزم مراقب باش از هول حلیم نیفتین تو دیگ.الان شوهرت کارمنده، حقوق ثابتش و داره.‌ زندگیتونم میگذره. حالا یهو شوهرت کارش و ول کنه ، بخواید وام بگیرید و هرچی و دارید و ندارید بردارید بزنید تو شغل آزاد، به امید اینکه مثل اونا پیشرفت کنید اشتباهه. یه موقع شاید نشد، هرچی ام دارید از دست می دید. بعضیا برای شغل آزاد ساخته نشدن. تازه شغل آزاد همیشه ام گل و بلبل نیست. درسته یه دفعه آدم و میکشه بالا، اما وقتی ام بزنه زمین، بد میزنه.

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

کارمند کجا هستین 5میلیارد وام میدن

۵ میلیارد رفتیم جهاد گفت تو صف بمونین وام میدیم بعد برا گلخونه صنعتی خیلی بزرگ البته باید سند زمین مونو بزاریم گرو

عزیزم مراقب باش از هول حلیم نیفتین تو دیگ.الان شوهرت کارمنده، حقوق ثابتش و داره.‌ زندگیتونم میگذره. ...

نه تحقیق می کنیم شوهرم کارشو ول نمیکنه خودمم قراره کارمند بشم به عنوان یه شغل دوم 

خیلی داریم فکر میکنیم ک انشالله به مشکل نخوریم 

نه تحقیق می کنیم شوهرم کارشو ول نمیکنه خودمم قراره کارمند بشم به عنوان یه شغل دوم خیلی داریم فکر میک ...

انشالا هرچی خیره براتون پیش بیاد🌹

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

حسودی نیست حسرته

بله حسرت غبطه هرچی میخاستم ماهم بتونیم لااقل یکم پیشرفت تو زندگی مون حس کنیم