2777
2789
عنوان

کاش شوهر نمیکردم

206 بازدید | 23 پست

واقعا دیگ کلافه شدم از اینهمه بلاتکلیفی ۳ سال و خورده ای تو عقد اینهمه استرس های شدید که باعث حالت تهوع میشه از اینهمه تخریب

من اصلا تازگیا زیاد شوهرمو نمیبینم همش شیفته سر کار 

هر دفعه که بهش زنگ میزنم مثلا میگم فلان کار نشد انجام بدم به "عنوان درد دل " میگم . بهم میگه چرا پیگیرش نیستی. بهش میگی از کجا میدونی که پیگیر نیستم

همش میگع تو چقدر غر میزنی تو چقدر منو اذیت میکنی

خستم کرده نه برام وقت میزاره نه هیچی وقتیم که هست یا صحبتی میکنیم همش اینا رو میگه.

امروز بهش گفتم همه اینا رو که خستم کردی

چند روز کادو تولدم ساعت بهم داد ههی میگفت دستت کن بفرس برا دوستت بفهمه چقدر خرج کردم . ساعتشو با جعبش براش اوردم تو کیفمه . بهش برمیگردونم انقدر منت برام نزاره

خب منظوری نداشته الکی بزرگش نکن لابد تشکر نکردی اونم توقع داره

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم مگه نمیگی همش سرکاره؟ خستس درک کن توعم یکم سیاست داشته باش با سیاست بهش بگو حرفاتو

چجوری با سیاست بهش بگم

من بهش محبت می کنم ولی درد و دل که میکنم اونطوری جوابمو میده . به جای اینکه دل داریم بده همش تخریب میکنه

خب منظوری نداشته الکی بزرگش نکن لابد تشکر نکردی اونم توقع داره

چرا والا تشکرم کردم

من بهش محبت می کنم ولی درد و دل که میکنم اونطوری جوابمو میده . به جای اینکه دل داریم بده همش تخریب میکنه

بعد میگم مگه ما چقدر وقت میزاریم تا دو کلام از دردام بهت میگم اونطوری جواب میدی . بهش گفتم واقعا باهات راحت نیستم

لج نکن باهاش

بعد میگم مگه ما چقدر وقت میزاریم تا دو کلام از دردام بهت میگم اونطوری جواب میدی . بهش گفتم واقعا باهات راحت نیستم

دیگ چه لجی هر دفعه با خودم میگم شاید بهتر شه ولی ...

چرا والا تشکرم کردممن بهش محبت می کنم ولی درد و دل که میکنم اونطوری جوابمو میده . به جای اینکه دل دا ...

لابد همش ناله میکنی زدش کردی یه روزاییو هم اختصاص بده واسه قدردانی و تفریح

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

حالا ببین اونم میگه کاش زن نگرفته بودم تو هم خستش کردی

بگه ب درک مهم نیس برام

چرا والا تشکرم کردممن بهش محبت می کنم ولی درد و دل که میکنم اونطوری جوابمو میده . به جای اینکه دل دا ...

مرداد از غر غر خوششون نمیاد 

اشکال ندارد حالا 

بهش بگو بگو درد و دل میکنم فقط گوش کن 

یاد میگیره به مرور