2777
2789
عنوان

خدایی اینستا خیلی مزخرفه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 58 پست
برا خرید عالیه من خیلی ارزونتر از مغازه ها خرید میکنم

دقیقا منم بیشتر خرید و مدلای جدید و اینا پیدا میکنم و بعضی پبجای که اطلاعات عمومی یا راجب بچه داری و ایناست ، یه دونه بلاگرم دنبال نمیکنم یه سری ها فقط دنبال بلاگران خب حااشون بد میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا خیلی خوب بود الان هرکیو میبینی بلاگر شده

یه لنز ابی موی بلوند کرده فیل.تر. و کرم سفیدی. تمام بلاکر شدی 😹😹همه هم مینویسن چرا فارسی حرف میزنه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
همشون هم ی شکل هستند یه مدل عمل یه مدل فیلترهمشون هم دارند جلوی دوربین ارایش میکنن و مارو نصیحت اخه ...

بعد تو واقعیت زمین تا آسمون هم فرق دارن با اینستاشون چند تاش رو دیدم تو واقعیت  اصلا نشناختم این اونه دوس دوستم بود یکش . یکیش هم یجا تو مطب دکتر دیدم نشناختم بعد ک معرفی کردن فهمیدم .اینستا فقط مو بلوند کن لنز آبی بخر گچ بمال صورتت افکت بنداز صورتت  بلاگر شدی تمام بعدم همه ازت تعریف و تمجید میکنن اعع چرا فارسی حرف میزنه 🤣حالا چی مردای متاهل هم زیر پستاشون  و فک میکنن زن خودشون خوب نیس اینا خوبن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
یه لنز ابی موی بلوند کرده فیل.تر. و کرم سفیدی. تمام بلاکر شدی 😹😹همه هم مینویسن چرا فارسی حرف میزنه

دقیقا یا اینکه شوهر کنی بعد باهم برقصین😂

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
واقها؟ بعد اولین پروژه رو چ جوری گرفتی؟کلا چ جوری میشه پروژه گرف؟

از کسی ک دوره خریدم منو ب کارفرما وصل کرد بعدش هم خودم میرفتم پیج های مختلف میگفتم من ادمینم و این مهارت ها رو دارم و اگ میخواین براتون کار کنم...

ما برای ادمینی مدرک هم میگیریم تازه....

از کسی ک دوره خریدم منو ب کارفرما وصل کرد بعدش هم خودم میرفتم پیج های مختلف میگفتم من ادمینم و این م ...

الان یه پیج پیدا کردم میگه ثبت نامش 500 تومنه خودش هم پروژه میده