2777
2789
عنوان

خدایی اینستا خیلی مزخرفه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 57 پست
چطوری ادمین شدی میشه راهنمایی کنی خیلی نیاز به کار انلاین دارم

خب اگ تازه شروع کنی تا ۳.۴ ماه درامد نداری یا خیلی کم باید یاد بگیری ...یا یجور ادمینی دیگ هست ک دوره دیگرانو میفروشی اونم پول خوبی داره

دوره خریدم از یکی از مدرس ها...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا پیج هست از هر کدوم ۶ میل رو نسبتا در میارم گاهی کمتر گاهی بیشتر... ادمین دیگه ای هم هست ک هفت ...

واقعا چقد خوب😐میشه بپرسم چه کارایی میکنی چند ساعت وقت میزاری و چجوری ادمینی یاد گرفتی اینا رو بی زحمت ببگو

کاملا موافقم. به درد نمی خوره.  هرچی بزنی همون برات میاره.   عجیبه من خیلی وقته دارم. معتادش نشدم. به زور گاهی می رم توش.     بعضیا می گن مفیده یا برای خرید.  خوب تو گوگل هم سرچ کنی هم مطالب مفید بالا میاد هم سایتهای فروش اینترنتی

واقعا چقد خوب😐میشه بپرسم چه کارایی میکنی چند ساعت وقت میزاری و چجوری ادمینی یاد گرفتی اینا رو بی زح ...

من ادمبن تولید محتوا هستم و بیشتر ادیت میزنم و فیلم میسازم... هر روز هم ادیت میزنم ... روزی ۳.۴ ساعت  حداکثر...

من دوره خریدم عزیزم ...

چطوری ادمین شدی میشه راهنمایی کنی خیلی نیاز به کار انلاین دارم

برای ادمین شدن حواس تو جمع کن

بعضیا کلاهبردارن جنس فیک‌میذارن

مردمم به تو که ادمینی پیام میدن و طرف حسابشون تو میشی

پس خیلی حواس تو جمع کن

🙂❤️
کاملا موافقم. به درد نمی خوره. هرچی بزنی همون برات میاره. عجیبه من خیلی وقته دارم. معتادش نشدم. ب ...

خوشبختانه هیچ بلاگری هم نمی شناسم.  فقط گاهی وارد تیکه های طنز سریال می شم برای سرگرمی. اگه خیلی بیکار باشم. و گاهی هم کلیپ گُربه و جوجه و حیوونهایی که دوست دارم می شم

من ادمبن تولید محتوا هستم و بیشتر ادیت میزنم و فیلم میسازم... هر روز هم ادیت میزنم ... روزی ۳.۴ ساعت ...

چقد اولش پول دادی، بعد چند وقت یاد گرفتی 

من واقعا میخام ادمین پیجی چیزی بشم ولی نمیدونم کجا برم کدوم پیج برم

واقعا میکی؟ من دوره ادمینی رو گرفتم چند روزه ب نظرت ارزش داره وقت بزارم یاد بگیرم؟

دوره کدوم مدرس رو گرفتی؟

اره من خودم تمام فیلمای اموزشیشو دیدم و ویس و خلاصه هر چی داشت و هم تک تک نکات مهم رو نوشتم و چند بار هم گوش دادم و عمل میکنم بهش...

حتما استفاده کن

چقد اولش پول دادی، بعد چند وقت یاد گرفتی من واقعا میخام ادمین پیجی چیزی بشم ولی نمیدونم کجا برم کدوم ...

۵۰۰... من همون موقع ک خریدم شروع کردم ب یادگیری همون روز هم پیج زدم برای اینک یاد بگیرم هعی ازمون و خطا میکردم ....تو اینستا سرچ کن دوره های ادمینی بعد پبگیرشون بشوببین کدوم مناسب توعه و مطمئنه