2777
2789

پوستم خشکه 

مرطوب کننده هم میزنم جدیدا اینطور میشه رو پیشونیم و روی بینیم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

پوست باید تمیز باشه .یعنی حتما لایه برداری کنی و بعدش با شوینده صورت بشوری بعدش ابرسان بزن و بعد پرایمر بزن .

چند دقیقه که گذشت میتونی کرم پودر بزنی .

روش کرم پودر زدن هم مهمه باید با براش پشت دستت گرمش کنی بعد بزنی به صورتت 

بعدش هم میتونی از پودر فیکس استفاده کنی که ماسیده نشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

خشکی پوستت و برطرف کن آبرسان ژیناژن مرطوب کننده بایودرم اینا عالین منم خشک بود الان مث پنبه نرم و لطیف شده

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم لایک کنیدهرچقد اب میخورم ابرسان استفاده میکنم بی فایده س تازه اگه ی روز استفاده نکنم انگار ص ...

برند ابرسانتون چیه ؟ شاید قوی نیست .

روی ابرسان حتما باید مرطوب کننده بزنید 

حتما از هیالورونیک اسید استفاده کنید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
چقدر بلدی😢

❤️❤️

اگه سوالی دارید در خدمتم🙏

خدایی؟ خارجین؟ چه قیمتن؟

ابرسان ایرانیه من یک ماهی میشه استفاده میکنم خدایی مث معجزه بودن ۲۳۰ گرفتم مرطوب خارجیه ۱۲۰۰ 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

نمیدونم والا فروشنده میگفت خوبه هر سری هم یچی بهم میدهاندازه بیست روز سیصد تومن

ابرسان ژوت خوبه قیمتشم مناسبه . اگه خارجی میخوای سراوی و کلینیک عالیه.

مرطوب کننده هم سراوی و بایودرما و انوا عالی هستن خارجی هستن . اگه اقتصادی میخوای مرطوب کننده لافارر

هیالورونیک اوردینری یا گارنیر. یا به جاش سرم ابرسان برایت مکس .

فدات عزیز جان

❤️❤️❤️