2777
2789
عنوان

شب یلدا شوهرم منو جایی قرار نیست ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 98 پست
امروز بهش گقتم ازت شکایت میکنم. هنوز نیومد خونه. الان میاد بانگ و دعوا سند خونشو و میداره میره. چون ...

برو مهریه تو بزار اجرا توقیف اموال بزن هیچ غلطی نمیتونه بکنه حتی اگه بزنه بنام کسی باید برگردونه 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مردی که زنش دندون درد داره ولی خودش میره کامپوزیت میکنه هیچ درکی از زندگی زناشویی نداره هیچ دوستم ند ...

الکی میگت وای دندونم درد میکنه.

رفته کامپوزیت.

چ ربطی ب درد دندون داره؟

میره فیلم بازی میکنه ک کامپوزیت کنه.

میترسه پولمو برای خودم خرج کنم.

وامم رو برای خودش خرج کزد.

اصلا دندون و لباس ارایشگاه هیچی. ۹ ماه افتادم گوشه خونه باید میرفتم پاهامو درمان میکردم ک از استرس رباط پاره شده.

.نگفت پولتو برو پاهاتون درمان کن‌

خودشو زد ب مریضی دکتر هم هواشو داشت گفت گناه داره.

من از اونجا گفتم من گناه ندارم دندونم خرابه، نمیتونم راه برم فلجم؟ من مگ شوهرشم،دکتر گفت طلاقش بده.دکتر اشناش بود.

الان مادرم بهش گقت عروسی بگیر.

میگ دخترت مریضه خرج داره.

گفتم مریضی منو بهانه نکن تو ۶ سال عقدی من این ۶ سالی کجا مریض بودم؟ من الان مریضم شدم بخاطر اذیتی شما.

من کجا خرج دارم؟؟ هیچ خرجی برام نکردی حرف نزن.

تمام پولای منو واس خودت خرج کردی.

حداقل بهم پول نمیدی اط من پول نگیر.

پاشد رقت.هه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردی که زنش دندون درد داره ولی خودش میره کامپوزیت میکنه هیچ درکی از زندگی زناشویی نداره هیچ دوستم ند ...

پا شد رفت. بعد گفت نمیبینی کار گرم پول ندارم.

گفتم وقتی کار گری نفقه منو نمیدی‌ . بازی دربیارم ک پولمو برای خودت خرج کنی.

میگ تازه ۱۰ روز دارم‌میرم سرکار دیگ بزا کار کنم. وقت ندارم برات.

گفتم ۳ سال بیگار بودی کجا بودی  اون موقع هم وقت نداشتی.

۳ سال بیکار بودی الان زبونت دراز شد میگی دارم کار میکنم خسته ام؟ ۳ سال خونه ودی خوردی خوابیدی بسه

یعنی ارزشمو؟

حس ارزشمندی که نسبت به خودت داری اینجوری پیش بره احساس کم بودن میکنی و افسرده و سرخورده میشی قدر خودتو بدون جوانی هنوز فرصتای زیادی سر راهت هست عمرتو حروم نکن به پای همچین موجود بی احساسی تازه میگی خیانتم میکنه که دیگه واویلااااا

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ببین منم استرس و ناراحتی ۷ ساله بخاطر یه روانی کشیدم اخر یه بیماری گوارشی گرفتم روزی صدبار خودمو لعنت میفرستم که چرا به خاطر اون شغال خودم رو به این روز انداختم چند ماهه تو جهنمم فردا هم اندوسکوپی دارم به شدت هم از خودش هم از جوابش میترسم جوری تنگی نفس داشتم این چند ماه که میخواستم خودکشی کنم جالبه میگه بذار تو پروسه ی درمانت کنارت باشم 

یلدا لباس خاص داره؟عکس چی؟چرا انقدر سخت میگیرین؟شوهرتون کارخونه دار نیس که راننده اسنپه

دقیقا 

منم نمیگم زندگی سخت نیست اما واقعا گاهی بعضیا با کارای خودشون سختترش میکنن

نوشته هارو خوندم متوجه شدم هیچ تاحالا ن لباس یلدا خریدم نه عکس دونفره انداختم 🤔

اما دندون ورباط پاشو حق داره انشاءالله که خدا مشکل خمه رد حل کنه

حس ارزشمندی که نسبت به خودت داری اینجوری پیش بره احساس کم بودن میکنی و افسرده و سرخورده میشی قدر خود ...

حس میکنم کثیف‌ترین مردیه ک میشناسم. سیگا میکشه عرق میخوره.

تازه میگ عرق هم میکشیدم می‌فروختم..

هوله و....ب چیشش دل خوش کنم.

اون کسی ک من می‌شناختم با این آدم خیلی فرقه.

گولم زد منو گرقت.

گولم زد واممو گرفت.

گولم زد طلاهامو فروختم پولامو دادم بهش.گفت بهت میدم‌ ولی نداد. من گفتم حقمون ازت میخوام.

خونتو یا میفروشی یا بدهواریامو میدی.خونتو بده بعنوان دهکاریت‌

.

هرچند بدهکاریم خونه بده یا زمین.

گفت برو پی کارت.

گفتم پس شکایت میکنم

۶ساله عقد موندی اونم با این شرایط

وای خدا باورم نمیشه

حتی اگه عیب و ایراد هم داشتی نباید انقد بهش باج میدادی

دلیلت برای اینکارا چی بوده واقعا

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

هفته پیش بهش میگفتی میخوام برم لباس بخرم پول بده 

دیروزم برای ارایشگاه پول میگرفتی مردا این چیزا حالیشون نیست بگن بیا بهت پول بدم به خودت برسی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین منم استرس و ناراحتی ۷ ساله بخاطر یه روانی کشیدم اخر یه بیماری گوارشی گرفتم روزی صدبار خودمو لعن ...

خواستم بگم که عین من نباش فقط خودتو دوست داشته باش و سلامتیت رو بخاطر هیچکسی به خطر ننداز و بیخیال و شاد باش