ما که بدترین شب یلدام مجرد بودم خانوادم ویژا برنامه نگاه میکردن هیچکدوممون با اونیکی حرف نمیزد فکر کن بهترین و پربار ترین سفره وسط نشیمن چیده شده بود ولی هممون باهم حرف نمیزدیم قهرم نبودیم ولی حرف نمیزدیم و منی ک رفتم تو اتاق و تا تونستم گریه کردم البته من تک دختر بودم یلدای ۳نفری که هیچکدوم باهم حرف نزنن نگن نخندن خیلی مضخرفه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
واقعا خواهر برادر هم نعمتی هست بعضیامون داریم دریغ میکنیم از بچه هامون من جمله خودممم
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
خونه ی بابا همش بد بود،چون مامانم با همه قطع رابطه کرده،فقط خودمون بودیم و خودمون نه مادربزرگی نه خاله ای عمویی،بعد تو مدرسه همه از دیشب تعریف میکردن ما هیچی نداشتیم بگیم
من کلا از شب یلدا خوشم میاد چون تولدمه مگه میشه ادم از روز تولدش بدش بیاد ولی از اون قسمتش که خانواده و فامیل دور هم جمع میشن واقن بیزارمممم اصن صمیمی نیستن شبیه معذبا دور هم جمع میشیم
یادش بخیر یبار حدود چهل پنجاه نفر مهمون رفتیم خونه یکی واسه شب یلدا بعد من همش تو پذیرایی بودم دیدم خوراکی نمیارن بعد دیگه پاشدم رفتم تو یه اتاقی راحت بشینم خدا شاهده همینکه رفتم غذا و خوراکیو اوردن بعد چون جمعیت زیاد بود تعارف نمیکردن خودت باید برمیداشتی بعد دیگه تا من بیام به خوراکیا برسم دیدم هرچی شیرینی و پفیلا و چیپسه تموم شد فقط تخمه مونده🤣
خونه ی بابا همش بد بود،چون مامانم با همه قطع رابطه کرده،فقط خودمون بودیم و خودمون نه مادربزرگی نه خا ...
منم دقیقا حال تونو میفهمم . مادره منم با همه قطع رابطه کرده بود هنوزم کرده ....اونقدر تو دوران مجردی تنها بودم از تنهایی واهمه دارم ... ولی من نمیخام اشتباه مادرمو تکرار کنم . با اینکه خوانواده همسرم یخرده مزخرفن . ولی مجبورم بخاطر دخترم کنار بیام هیچی نگم تو جمعشون شاد باشم حتی اگه هزار تا حرف بزنن بهم به رویه خودم نیارم
افرین،منم میبینم دخترم چقد تو جمع خوشحاله میگم ولش کن،ببین من شب عروسیم غریبه بودم همه یا فامیل شوهر ...
بنظر من یه شب دو شب چقدر قراره آدم دور هم جمع بشه مگه . هی تیکه بندازیم بهم که چی بشه . مادر من توقع بیش از انتظار داشت . سر همین ما همیشه تنها بودیم مگه آدم از طایفه شوهرش انتظار داره اخه