2777
2789
عنوان

امشب مادرم اینا رو دعوت گرفتم

99 بازدید | 10 پست

تو تاپیک قبل گفتم که چیا می‌خوام بزارم. سعی کردم همه چی  عالی باشه

حالا از دیروز هی مادرم و پدرم زنگ میزنن که ، اینو نخر نزار تو میگیری بدرد نمیخوره خودمون می‌خریم ( دقیقا همون جایی که اینا خرید میکنن من رفتم خرید کردم ) 

یا همش میگن این غذا رو اونطوری بزار یا اینطوری بزار 

یا میگن آجیل خریدی توش پسته داره ؟ از کجا خریدی ؟ 

یا گوشت و رفتی یخی خریدی ....

درسته اینا رو با خنده میگن ولی شوخی یکبار دوباره نه چند بار 

ناراحت شدم دیگه تازه بهم گفتن برای چندمین بار ، بهشون گفتم بابا مهمونی دعوتین آنقدر تو کارم دخالت نکنین من خودم می‌دونم چیکار کنم ، قهر کردن با من 

بابام میگه اینطوری می‌کنی خونه آت نیایم ...

اینم بگم که بخاطر اخلاق شون هیچکس تاکید میکنم هیچکس خونه شون الان چند ساله نمیاد 

منم نشستم کلی گریه کردم 

کاش اصلا دعوت نمی‌گرفتم شون ( هر چند خودشون گفتن میخوایم بیایم خونتون این هفته ، منم گفتم شب یلدا بیاین) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ مادر پدر دلسوزی

اجازه بده اسمشو دلسوزی نزاریم واقعا 😕

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
واقعا دلسوزی نیست

موافقم 

این رفتارا اذیت میشه آدم 

اونم نه بک بار بلکه چندین بار 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
عزیزم حق داری ناراحت بشی کلی هزینه کردی زحمت کشیدی...

همش دستم میندازن 

بهش میگم همونجاهایی که تو خرید کردی منم خرید کردم 

میگه نه تو‌بلد نیستی یا تو‌ رو نمیشناسن 

با میگه رفتی گوشت یخی خریدی یا ...

میگه آجیل خریدی پسته داره توش ...

بابا خب خسته شدم شوخی یکی دوباره نه چند بار