2777
2789

رفته بودیم میوه بخریم ، یه نفر اونجا اومد به میوه فروش گفت آقا من پول ندارم به من رایگان انار بده ، طرف جَوون بود ، میوه فروش بهش گفت پسرجان همسن و سالای تو دارن کار میکنن خرجشونو درمیارن توأم برو کار کن پول دربیار برو هر چی دلت خواست بخر ، راست هم گفت طرف صحیح و سالم بود پیر هم نبود که بگیم توان کار کردن نداره ، خلاصه طرف رفت و شوهرم به فروشنده گفت آقا بهش میدادی من پولشو میدادم ، یارو گفت داداش چرا فکر میکنی همه چی پوله؟ من بجای اینکه ماهی دست طرف بدم بهش گفتم برو ماهیگیری یاد بگیر ، این آدم فردا میخواد زن و بچه نگه داره اگه همه دودستی بهش همه چی بدن که باید بره بشینه تو خونه زنش کار کنه بریزه تو حلق این ، بعد شوهرم گفت اشکال نداره تو هر کی هر چی خواست بده امروز عیده و فلان ، یارو گفت داداش خودت چقد به این و اون کمک میکنی؟ شوهرم گفت زیاد کمک میکنم به همه پول قرض میدم ، حتی شده پولمو خوردن ندادن ولی من بخاطر خدا گفتم عب نداره ، میوه فروش گفت حالا چیا داری؟ خونه ماشین ویلا کارخونه ؟ شوهرم گفت هیچی ندارم فقط یه ماشین مدل پایین دارم ، یارو گفت خب انقد ریختی تو حلق این و اون و ازت سواستفاده کردن که هیچی نداری دیگه مرد مومن من نمیگم کمک نکن ولی همه چیزتو نریز تو حلق این و اون ، بچت فردا بهت نمیگه بابام به این و اون کمک کرده ، میگه من چرا اتاق شخصی ندارم چرا کامپیوتر ندارم چرا ماشین ندارم چرا شهریه دانشگاهم عقب افتاده چرا لباس ندارم ، گفت چون عیده قرار نیست ضرر کنم منم تو سرما وایسادم اینجا تا پول دربیارم جمع کنم فردا بچه هام بجای اینکه ارث بهشون برسه نرن بدهی های منو تسویه کنن و نیان سر قبرم بجای فاتحه و خیرات فحش بدن و برن ، خلاصه دلم خنک شد 😏 

ناگفته‌ نماند پدرشوهرمم همینجوری بوده هر چی درمیاورده میداده به این و اون الان مونده توخونه مستاجری هیچکس نمیاد بگه مُردی یا زنده ای ، دایی شوهرم با پول پدرشوهرم مغازه و فروشگاه خریده الان میلیاردره پولای پدرشوهرمم خورده یه آبم روش ، الان راست راست میاد و میره انگار نه انگار 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم این جوری هستم ذاتم عوض نمیشه لامصب 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

دوس داشتم قیافه شوهرتو ببینم بعد از حرفاش ک شبیه انار چروک شده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اتفاقا انفاق و بخشش همون موقع ارزش داره که خودت هم نیاز داری و به اون چیزی که می‌بخشی تعلق خاطر داری اما باز هم سخاوتمندانه می‌بخشی!

اگر نه که اضافی مال و دورریز رو بخشیدن که می‌شه نذر کردن روغن ریخته برای امامزاده!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

چه خسیس بوده 

حالا چی میشد یه مقدار میوه میداد 

تازه کلی هم سخنرانی کرده 

اصلا خوشم نیومد 

کسی که انقدر حرف بزنه عقل نداره 

بچه ها هم بعد فوتش میخورن یه فاتحه نمیدن 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عه شوهرمن همچین ادمایی به آینده خودشون فک نمیکنن فقط خدا رو بهونه کردن خداکی گفته از شکم زن وبچت بزن بریز تو حلق اینو اون

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اول خودتون بعد بقیهشوارتون خیلی کار‌خیر دوست داره بره ثلت‌نام‌کنه‌طرح خیریه ماهی یه‌مبلغی بریزه به ح ...

آره که خیریه ها پولشو بخورن 

آدم با دست خودش کمک میکنه نه از طریق خیریه های دزد