2777
2789
عنوان

ولی من تو بیچاره ترین حالت ممکنم

104 بازدید | 23 پست

هیچ کدوم از اتفاق هایی که تا الان افتاده نه دست من بوده نه من مقصر بودم 

نبود پدر مادر بزرگ شدن دست این و اون همیشه حس اضافی و سربار بودن 

خواهر دوقلوی معلول 

سرطان گرفتن مامانجون 

عموهای معتاد بیکار بیمار 

تعرض جنسی عموم 

هرروز دعوا و زد و خورد و استرس

نشستن تو یه اتاق با درو پنجره های قفل شده 

یه عالمه قرض و قسط که خفم میکنه

از بچگی گفتن درس بخون تنها راه نجاتته 

رفتم تیزهوشان پول نداشتیم خیر ها حمایتم کردن با رتبه ۴۱۷ رفتم فرهنگیان فقط بخاطر پول 

نمیرسوندم دیدم نمیشه بعد از ظهرا کلا موسسم و کار میکنم 

دیدم باید بیشتر کار کنم رفتم کنکور ارشد دادم با رتبه ۲۵ دارم ارشد میخونم که در اینده شاید بهتر بشه اوضاع 

دیدم تدریس زبان درامد داره ایسانس دوممو دارم اموزش زبان میخونم 

ولی من هنوز همون بدخت بیچارم با ۲۳ سال سن چند تا مریض نگه دارم چقدر درجا بزنم هیچ پس انداز و پولی ندارم همه صرف درمان خواهرم و خوردو خوراک  میشه 

نمیخوام دیگه ادامه بدم دیگه نمیتونم خواهرم روز به روز داره بدتر میشه 

همه چیز داره بدتر میشه 

از این که هیچ کاری از دستم برنمیاد متنفرم 

از خودم متنفرم 

هیچ کاری نمیتونم بکنم وهیچ امیدی ندارم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

اگر نمی‌تونید به خوبی ازشون مراقبت کنید بزاریدشون بهزیستی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگر نمی‌تونید به خوبی ازشون مراقبت کنید بزاریدشون بهزیستی

مشکل ذهنی نداره 

اونه نمیتونم بذارم میگم دلش میشکنه فکر میکنه دپسش نداشتم 

دلش تنگ میشه دق میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تواز موفق ترینهای روزگاری این ملجراها که گفتی تقریبا توش بیتقصری ولی تمام موفقیتها رو یک تنه به دست آوردی .

بهزیستی خواهرتو نمیپذیره؟

عموتو بده همین کمپ ها نگه دارن 

عزیزم تواز موفق ترینهای روزگاری این ملجراها که گفتی تقریبا توش بیتقصری ولی تمام موفقیتها رو یک تنه ب ...

عموهامو من نمیتونم بدم‌ که مادرشون باید بده و امضا بده که قبول نمیکنه و پول هم میخوام دولتی نداریم 

خواهرمم مشکل ذهنی نداره نمیتونم بذارم متوجه همه چیز هست ناراحت میشه 

مشکل ذهنی نداره اونه نمیتونم بذارم میگم دلش میشکنه فکر میکنه دپسش نداشتم دلش تنگ میشه دق میکنه

اگر مشکل ذهنی ندارند خیلی منطقی باهاش صحبت کن و بگو اونجا رسیدگی بهتری داره دوست پیدا میکنی و.. و خودت قطعا یه روز درمیون سر بزن بهش

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عموهامو من نمیتونم بدم‌ که مادرشون باید بده و امضا بده که قبول نمیکنه و پول هم میخوام دولتی نداریم خ ...

تازه اول کارته کم کم وضع مالیت خوب میشه. میدونم جا زدی خسته شدی ولی همه چیز درست میشه. خواهرت اگ دلش میشکنه نبرش 

اره بهزیستی احتمالا کمکت کنه

چه کمکی همه یارانه و‌کمکی که میدن به حساب پدرم واریز میشه که البته زیاد نیست در حد ۹۰۰ تومن 

کاری ندارم اونم بگیرم از بابام هم بازم میاد ازم پول میگیره دیگه حوصله دعوا و کتک ندارم 

عموهامو من نمیتونم بدم‌ که مادرشون باید بده و امضا بده که قبول نمیکنه و پول هم میخوام دولتی نداریم خ ...

متوجه باشه بهتر باهاش صحبت کن بگو خسته شدم مدتی برو اونجا اگه راضی نبودی برت میگردونم بگو از زحماتت بگو از آرزوهات بگو