لطفا اصلا قضاوت نکنید که برای خودم یا کسی دیگه است فقط در مورد متن نظر بدید خیلی ممنون میشم ❌🙏
“شب یلدا که میرسد، به یاد همه لحظههایی میافتم که با تو در کنار هم بودیم، لبخندها و صحبتهایی که هر کدامشان مثل یک خاطره شیرین در قلبم نقش بست. شاید از هم جدا شده باشیم، اما هنوز هم در اعماق قلبم احساسی دارم که هیچ چیزی نمیتواند آن را محو کند. برای تو در این شب بلند آرزو میکنم که همیشه خوشحال و سلامت باشی، و زندگی بهت آرامش و عشق بیپایان بدهد. شاید مسیرهای ما از هم جدا شده، ولی همیشه از دور بهترینها را برایت میخواهم.”
فقط خواستم مودب باشم بخدا اگه اون پیام داد چی البته ویرایش کردم پیامم بعضی جاهاش حذف شد
اونم پیام بده کار خوبی نکرده چون این کارا زندگی خراب کنه ادم اگه خیر کسی رو بخواد وارد زندگیش نمیشه حتی با پیام ، اون پیام داد باید بلاک کنی اصلا باید شمارتو عوض کنی نداشته باشه کلا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.