2777
2789
عنوان

دیروز تو مهمونی به خاطر اندامم مسخره شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 104 پست
بروبابا ی روزی وزنم ۴۰ گیلو بود آرزو داشتم چاق بشم الان شدم ۸۵کیلو وبا صدتا بدبختی خودمو ب ۷۳ رسوندم ...

وای عزیزم ببخشید خندم گرفت 😂

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لاغر خوش اندام داریم این خوبه اما من چرت لاغرم سرو صورت کوچیک دست ها دراز و لاغر بدون گوشت مچ دستم ن ...

دست های کشیده به نظرم خیلی زیباست

یکم ورزش کن حجم میگیری کربوهیدرات بخور اینا غصه نداره که

معلم ها اکثرا همینطوری هستندهمیشه نگاه بالا به پایینخیال کردن بندگان برگزیده ی خدا هستند خاک تو سر ا ...

خیلی ناراحت شدم ههیی خدااا 😭زشت هم نیستم ها فقط یکم ظریفم و لاغرررر 

منم مدرسه میرفتم مثل شما بودم الان نسبت به اون موقع بهترم ولی بازم کمبود وزن دارم متاسفانه این آدما ...

اسی سیب زمینی آب پز. ماکارونی. اینا معجزه میکنه برا چاقی. مخصوصا سیب زمینی آب پز

لاغر خوش اندام داریم این خوبه اما من چرت لاغرم سرو صورت کوچیک دست ها دراز و لاغر بدون گوشت مچ دستم ن ...

بخدا درست میشی ناراحتی نداره عزیزم به چه چیزای فکر میکنی دختر جان هرچی هستی بهتر از چاقی

شیرینی و نان زیاد بخور 

بزرگتری که بزرگ نشده احترام نداره ، ادمی که به اون سن تازه معلم هم بوده به فهم و شعور صحبت در جمع نر ...

همینو بگو معلم بازنشسته میگفتم الان خیلی با سواد و با شعوره نفهم با خاک یکسانم کرد 

سرمو نتونستم بلند کنمااا وایییی😫

چقد خوبی شما

قوربونت 🌹🌹🌹🌹

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ما هم دیروز مهمونی بودیم چند نفرو دیدم اندامشون لاغر بود خیلی خوشم اومدخودتو دوست داشته باش اسی حرفا ...

از دیروز داغون شدم مث چی داشتم میخوردم بجاش گلاب به روتون حالم بد شد 😑

هرکاری میکنی فقط یوخت از این داروهای تبلیغات اینستا یا عطاری واس چاقی نخور خیلی خطرناکن

جوانه گندم خوردم بهم نساخت مریض شدم 

دیگه هیچی نخوردم فقط تعریف عرق یونجه رو شنیدم می‌خوام اونو بخورم گیاهیه...

چون خوش هیکلی حسودیش شده برات مهم نباشه افراد زیادی اینجوری هستن منم زیاد بخاطر رنگ پوستم مسخره شدم ...

ظریف هستم فقط 

از ظاهر هم مشکلی ندارم شکر خدا

قیافه امم کمتر از سنم میزنه خوشم نمیاد