2777
2789
عنوان

شوهرم لج کرد

137 بازدید | 11 پست

دیشب خونه بابام یلدا گرفتیم چون خاهرا میدن خانه مادر شوهر  از صبح زنگیدم گفتم دعوتیم گف میام شب  زنگ زدم گف پمپ ماددش درست میکنه  در حالیکه دیشبشم تا ۱۱ شب پمپ درست میکردن حالم بهم میخوره از خودش و خانوادش پیش همه به گریه افتادم از اینکه اینجوری میکنه.....از  داماد بی ادب شون یاد گرفته حتی عروسی و عقدمون نیومد... سومین بار اینجوری  میکنه منم رسیدیم خونه مفصل دعوا راه لنداختم و چندتا هم زدم میدونم کارم اشتباه بوده ولی خیلی عصبی شدم الان  اقا قهر کرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک شب ارزش این همه تنش رو نداره چقدر دعواها شد واسه این شب یلدا یکی میگه لباس برام نخرید یکی میگه خو ...

بخدابشینن توخونه شب یلداچه صیغیه مدکردن والاقدیم دورهم بودن هرچی بودمیخوردن پامیشدن میرفتن

اسی همین الان تویه تاپیک موضوع یلدالباس ودورهمیواینابودمنم گفتم این روزامناسبتابین زن وشوهراختلاف می ...

ببین خودم مشکلی ندارم دیر بیاد ولی مهمونی هس خب همه منتظریم اقا بیاد 

بخدابشینن توخونه شب یلداچه صیغیه مدکردن والاقدیم دورهم بودن هرچی بودمیخوردن پامیشدن میرفتن

یکی تدارکات کامل انجام نده بقیه ناراحت میشن

قدیم برای هر بهانه ای دور هم جمع میشدن و ناراحتی نبود

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
یکی تدارکات کامل انجام نده بقیه ناراحت میشنقدیم برای هر بهانه ای دور هم جمع میشدن و ناراحتی نبود

بعلاوه اینکه پشت سرهم حرف نمیزدن لباس مدنبودمیوه استوایی مدنبودبچهای قدونیم قدبازی میکردن دورکرسی اجیل نبودنخودکشمش بودچمیدونم خوب بودقدیم

کار اون اشتباه بود ولی جواب شما اشتباه تر بود قهر اون هم کاملا طبیعیه

اگه فک میکنی نیست میتونی خودتو جاش بزاری : میومدی بدون اینکه بگی مسئله چیه میگی شوهرم کتکم زد و قهر کردم بعد انتظار داشتی کاربر های اینجا هم به شوهرت فحش بدن و این اتفاق هم میوفتاد

بعلاوه اینکه پشت سرهم حرف نمیزدن لباس مدنبودمیوه استوایی مدنبودبچهای قدونیم قدبازی میکردن دورکرسی اج ...

الان بچه ها رو نمیزارن برن بازی هوا گرم باشه بخاطر گرمازدگی سرد باشه بخاطر سرماخوردگی

خودم میگم کاش سال 1940متولد میشدم تا کشف های فضایی رو زنده ببینم خودمم برم یا سال 4500اینا که دیگه همه چی پیشرفته شده

الان بچه ها رو نمیزارن برن بازی هوا گرم باشه بخاطر گرمازدگی سرد باشه بخاطر سرماخوردگیخودم میگم کاش س ...

کاش ماهم همون دوره قدیم بردنیامیومدیم همون موقع ک دوستی بودصفابودوقتی مردم براهم ارزوی خوبی میکردن متسجاب میشدهمون موقع ک میگفتن برف میومدتابالاپشت بوم برف قرمزمیومد