2777
2789
عنوان

تغییر محل آزمون

74 بازدید | 10 پست

سلام دوستان دانشگاه پیام نور درس میخونم یادم رفته محل آزمونم رو تغییر بدم و ی شهر دیگس منم موقعیت رفتن ندارم الان کاری میتونم انجام بدم؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
برو توخود دانشگاه ببین کاری نمیشه کرد

شانسم خورد به تعطیلی شنبه میرم🥲🥲

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر کس در موردش اطلاعات داره لطفا راهنماییم کنه❤

پشت کنکوری ام

من سال فارغ التحصیلیم رو اشتباهی ثبت کردم به جای 1403 برام 1402 ثبت شده یعنی نمراتی که برای پارسال بوده برای سال قبلتر ثبت شده و تراز پایین تری بهم میده

و اینکه اصلا در مورد تایید سوابق یازدهم چیزی برام نیاورده و انگار 20 درصد یازدهم رو هم از دست دادم

سوابق رو تایید کردم و الان فقط گزینه چاپ رسید برام میاره

هیچ راهی برای ویرایش نیست؟ 

هر کس در موردش اطلاعات داره لطفا راهنماییم کنه❤پشت کنکوری اممن سال فارغ التحصیلیم رو اشتباهی ثبت کرد ...

برای ثبت نام کنکور تا ۶ بار حق ویرایش هست

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏