هر صفحه 4 تومن که خوبه. اینجا بعضی ها 5 می گیرن بعضی ها 6
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اخه مشکلم اینه از دستی 18 صحفه نگرفت دلنشگاه ما هر صحفه 1 هزارتومن مبگیرن
دانشگاه فرق داره. خب
❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹ . انشاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهیآمینبرای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...