2777
2789

محل زندگی پایین شهره خاستگاراش که تو سن ۲۰ ۲۲ داشته همگی کارگر و وانتی هندونه فروش .. این چیزا بودن از محل زندگی خودشون

دختره هم ازدواجی نبوده گفته درس بخونم خودمو نجات بدم بعد دبیرستانی بوده پدرش فوت کرده مشکل مالی هم پیدا کردن مادر خوبی هم نداشته .. افسردگی گرفت نتونست خوب خودشو بکشه بالا . الان ۲۷ ۲۸ سالشه و معلمه همچنان کنار مادرشه و مادرشم زیاد خوب نیست پسر دوسته . پسرا هم چندسال چندسال یه زنگ هم نمیزنن و همه مسئولیت افتاده گردن دختر.. دیگه سنش هم زیاد شده خاستگارای مزخرف هم دیگه نمیاد براش

نظر واقعی بدین برام مهم نیس ازدواج نکنم

سن خیلی زیادی نداری.تا ۳۲ یا ۳۳ جاداری.معلم و استخدامی هستی پس شرایطت خوبه ک.ولی هرکسی رو رد نکن.مثلا دنبال پولدار یا کارمند هستی مگه

اگ آدم خوب اومد ک تفاهم دارین و شرایطش متوسط انتخابش کن 

تا شانست چی باشه اگه خوش شانس باشی ممکنه یه مورد عالی هم برات پیش بیاد که همه دهنشون باز بمونه اگه نباشی هم همین موارد ب درد نخور که در اون صورت بهتره ازدواج نکنی مثل من. حداقل خدا رو شکر کن آزادی برای خودت بگرد خوش باش بیخیال ازدواج هنوز جوونی عشق و حال کن 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندسالته

من از تو خیلی بزرگ‌ترم خانواده فوق ت.خمی دارم و ازدواج هم نکردم. دیدی اوضاعت خیلی بد نیست😅 زیاد ناراحت نباش همون بهتر که داداشات نیان وگرنه میخوان تو کارات سرک بکشن و فضولی کنن 

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

ببین منم سنم بالاست سی و پنج سالمه یه بارم نامزدیم بهم خورد‌. وضعیت مالیمون افتصاحه در این حد ک پنج میلیون برامون خیلیییی زیاده. خودمم حقوق ناچیز دارم. ولی با یکی اشنا شدم زود اومد خاستگاریم الانم نامزدیم. اونم وضع مالی زیاد خوبی نداره ولی خانوادش فوق العاده ان خودش از نظر اخلاق و شخصیت حرف نداره‌. 

اونی که تورو بخواد به اب و اتیش میزنه که بهت برسه. هنوز ادم زندگیت رو پیدا نکردی. بخاطرش غصه نخور. من کلااااا از ازدواج و اینده ناامید بودم که نامزدمو دیدم و بعد از یک ماه هم اومدن خاستگاری

من از تو خیلی بزرگ‌ترم خانواده فوق ت.خمی دارم و ازدواج هم نکردم. دیدی اوضاعت خیلی بد نیست😅 زیاد نار ...

پس چیکار میکنی ..‌سینگلی

تا کی بمونیم منتظر شوهر.. یا هرجور دلمون میخواد زندگی کنیم چون شاید هیچوقت ازدواج نکردیم

تا شانست چی باشه اگه خوش شانس باشی ممکنه یه مورد عالی هم برات پیش بیاد که همه دهنشون باز بمونه اگه ن ...

شانس ندارم فکرشو کن ابدارچی مدرسه میگه اگه قبول میکردی تورو میگرفتم واس پسرم 😐

ببین منم سنم بالاست سی و پنج سالمه یه بارم نامزدیم بهم خورد‌. وضعیت مالیمون افتصاحه در این حد ک پنج ...

دوس دارم برم جدا زندگی کنم راستش از ازدواج هم زیاد خوشم نمیاد چون کسو کاری ندارم که پشتم باشه .. ازدواج کنم طرف بد باشه طلاق گرفتن مصیبته نمیخوام عذاب بکشم یا اینکه طرف از چشمم افتاد و سرد شدیم تحمل کنم زندگی کردن با طرفو

پس چیکار میکنی ..‌سینگلیتا کی بمونیم منتظر شوهر.. یا هرجور دلمون میخواد زندگی کنیم چون شاید هیچوقت ا ...

هیچی کار میکنم فقط زندگیم برام کارمه. هر جور دلت میخواد زندگی کن فقط زرنگ باش و حواست باشه ازت سو استفاده نکنن تفریح و خوشگذرونی کن اما حواستو جمع کن با هر ادمی توی رابطه نری. با درآمدت برو سفر و مهمونی و … درس بخون پیشرفت کن برای کار و درآمدت رو زیاد کن که پیر شدی بتونی از پس خودت بربیای

شانس ندارم فکرشو کن ابدارچی مدرسه میگه اگه قبول میکردی تورو میگرفتم واس پسرم 😐

بگو نه قبول نمیکنم و از این ب بعد باهاش سرسنگین باش و محلش نذار

دوس دارم برم جدا زندگی کنم راستش از ازدواج هم زیاد خوشم نمیاد چون کسو کاری ندارم که پشتم باشه .. ازد ...

اره اگر ازدواجو دوس نداری مستقل شو یا با دوستی همکاری ک سازگاری داری شریکی خونه اجاره کنید. سنی نداری ک. من سی و پنجم تازه نامزد کردم. یه دفعه یه مورد خیلی خوب سراغت میاد . عجله نکن