2777
2789

بحثم قیافه نیستا

این یه هفته مجازی تو گروها زیاد چت میکردیم بعد یه گروه زدیم که دخترن همه و منم اونجا راحت بودم حرف زیاد میزدم

بعد اکانتمم یجوریه اسم خودم نیست یعنی یه کلمه بی ربطه اصلا...بعد پروفایلمم واسه غریبه ها بستس و اکثرا ندارن شماره‌مو چون زیادیم و نفهمیذم این خط وایه منه

بعد چت میکردیم بهد چند روز فهمیدن منم گفتن که وااااااای تو اصلا بهت نمیاد اینقد سنت باشه شکل ۱۸ ۱۹ ساله های شوخیاتو و حرف زدنت😐😂 خدا شاهده بر خورد بهممممم

مگه چند سالمههه خب

انتظار دارن مثل متون قاجاری تایپ کنم؟ تایپ کردنم مثل بچه سالاس؟ بیا توروخدا بچه های ۸۵ و ۸۴ و ۸۳ ایم بهم احساس ناکافی بودن و پیر بودن و در عین حال بچه بودن میدن

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دهه هشتادیم چمونه مگه؟؟

نه بابا نگفتم چتونه که...گفتم مگه ۷۵ ایا چشونه که عجیبه این شکلی چت کنن😂🧑‍🦯‍➡️اصن چجوری چت میکنم مگه

چند سالته؟ 

من خودم ۸۴ هستم ولی تو گروه پیام نمیدم اصولا مگه درسی و لازم باشه 

به نظرم بستگی به آدم داره و شما هم کمتر شوخی کنید و بیشتر حد و حرمت نگه دارید احتمالا بهتون نمیگن شبیه دهه ۸۰ ای ها هستین 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بهتر حالا بگن دهه پنجاه بازم شاکی میشی

خب من حرفم اینه ۵ سال فقط یا دهه هشتاد فرقمه خیلی منو پیر در نظر گرفتن🧑‍🦯‍➡️😂💔

نه بابا نگفتم چتونه که...گفتم مگه ۷۵ ایا چشونه که عجیبه این شکلی چت کنن😂🧑‍🦯‍➡️اصن چجوری چت میکنم ...

خب شما طبیعتا باید لفظ قلم تر و سنگین تر صحبت کنید 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

چند سالته؟ من خودم ۸۴ هستم ولی تو گروه پیام نمیدم اصولا مگه درسی و لازم باشه به نظرم بستگی به آدم دا ...

تو کلاس اصلی حرف نمیزنمم تو یه گروه که فقط هم گروهیا و صمیمی ترا و دخترا هستن چت میکنم...

تو کلاس اصلی حرف نمیزنمم تو یه گروه که فقط هم گروهیا و صمیمی ترا و دخترا هستن چت میکنم...

خب اگه همه دخترن که اوکیه ولی احتمالا بخاطر اینکه خب دهه هشتاد ها کوچیکتر و راحت ترن اینجوری بهتون گفتن

راستش منمخوشم نمیاد آدم انقدر مرموز باشهبابا یه اسم پروفایل چیه دیگ

بابا نه خب اسم یکی از شخصیتای مورد علاقه‌مه بحث مرموزی نیست😂💔🧑‍🦯‍➡️

خب شما طبیعتا باید لفظ قلم تر و سنگین تر صحبت کنید

خب چرا چه دلیلی داره🧑‍🦯‍➡️

فحش که نمی‌دادم خب طبیعتا سنگین حرف میزدم ولی در حد همینجا بود ادبیاتم و تاپیکای اینجا

بیشتر حرفشون این بود ایموجی زیاد استفاده میکنی شبیه جوونایی

خودشون واقعا فحش زیاد میدادنن حالا به چارتا ایموجی من گیر دادن🧑‍🦯‍➡️