2777
2789
عنوان

همسر سابقم خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3147 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکترفه بری پیش قاضی معلومه که راضی برمیگردی

ببین عزیزم من خیانت دیدم 

نه مهریه گرفتم نه چیزی

من فقط بازنده این ماجرا بودم

حتی نتونستم چند تا فحش درست حسابی بهش بدم دلم آروم بشه

ان شاءالله که بتونم

من همیشه مواقعی که نمی دونم باید چیکار کنم به برعکسش فکر می کنم 

اگه زن خیانت کنه  و بعد زندگی مشترکش نابود کنه و شوهرش از غم این خیانت له بشه و بعد یک سال دست به خودکشی بزنه شوهر سابقش اون لحظه چیکار می کنه

احتمالا شوهر سابقش داره یه زندگی جدید با خودش می سازه یه زندگی که سالم باشه با یه فرد سالم و قابل اعتماد که بتونه بقیه زندگی اش کنارش با آرامش طی کنه و دیگه تنش و استرس های قبل نداشته باشه

این حق تو هست که به زندگی مشترک سالم با یه آدم نرمال داشته باشی

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

من همیشه مواقعی که نمی دونم باید چیکار کنم به برعکسش فکر می کنم اگه زن خیانت کنه و بعد زندگی مشترکش ...

دقیقا

من فقط از زندگی ارامش میخواستم ولی انقدر کاراش مشخضرف بود که همش آرامش و ازم گرفت 

تعجب میکنم به من خیانت کرد بعد خودکشی کردخب می‌رفت می‌گرفت طرفو دیگع

عزیزم شاید بخاطرمشکلات ودعواهای زیادیتون این ادم یه جاپاش لغزیده یه اشتباهی کرده ولی واقعاهمچین ادمی نیست وشمارو دوس داشته که اینقدر تو عذابه باورکن الان اونم مث تث توی جهنمه

دیگه وقتشه بری... 

بگردم برات:)

خدانکنه خانومی،خودت تجربه کردی میدونی چقد سخته اونم از کسی که اینقدر خودشو خوب جلوه داده بود اینقدر دم از خدا و پیغمبری میزد😭چطوری میتونست چطوری عذاب وجدان نداشت از بازی گرفتن من💔

عزیزم شاید بخاطرمشکلات ودعواهای زیادیتون این ادم یه جاپاش لغزیده یه اشتباهی کرده ولی واقعاهمچین ادمی ...

نامرد بخاطر اینکه منو تو عذاب وجدان بندازه قبل اینکه اینکارو کنه متن نوشته در موردم که آره من دوستت داشتم و... خواهرشم همه رو برای من فرستاده

خدانکنه خانومی،خودت تجربه کردی میدونی چقد سخته اونم از کسی که اینقدر خودشو خوب جلوه داده بود اینقدر ...

بچه داری عزیزم؟:)

همسر سابق منم همین بود

خیلی ادعاش میشد

نامرد بخاطر اینکه منو تو عذاب وجدان بندازه قبل اینکه اینکارو کنه متن نوشته در موردم که آره من دوستت ...

دردعذاب وجدان داشته خداهیچ ادمیو اینجوری امتحان نکنه

دیگه وقتشه بری...