2777
2789
عنوان

تولددخترمواستوری کردم عمه حسودش یه تبریک نگفت 😐😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا مگه زوریه

وقتی یک خانواده هستیم پس یکسری وظایف داریم بوقتش باید انجام بدیم

اگر انجام ندادیم پس انتظار احترام هم نباید داشته باشیم.

زوری نیست اما بشدت دور از ادبه و نشونه حسادت شدیده

عیدبیادیه سال خونم نیومده حضوری کجابود

خوشحال باش

هیچکی خیر از عمه ندیده مه بچه شما دومیش باشه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
وقتی با برادرش خوبه و خونه نمیاد و ترجیح میده جای دیگه برادرش رو ببینه یعنی بین شما و ایشون ناراحتی ...

نه عزیزم بامن جایی باشه اینقدگرم میگیره بگوبخندانگار دوتادوست صمیمی هستیم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

من خودم استوریارو کم پیش میاد ریپلای .. چه حاشیه هایی ممکنه واسه اینکار درست کنن برای آدم 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یه باربلاکش کردم گفت چرابلاکم کردی 😑😑😑پیش شوهرم

بگو اینستا مشکل پیش اومده، اما از قبل به شوهرت بگو دلیل کارت رو، شوهرت حتما حق رو به تو میده، تازه زبون خم داره، اگرم بلاکش نمیکنی آنفالو کن چقد فضول و دو به هم زن هم هس  

خوشحال باشهیچکی خیر از عمه ندیده مه بچه شما دومیش باشه

یدونه عمه داره بچم نه عمو بنظرت نبایدازفامیل پدری یه عمه براشون بمونه 😤😤

منم با زن داداشم رابطه خوبی دارم ولی کوچکترین واکنشی به استوریاش درباره خودش و بچه اش و..... نشون نمیدم، هرازگاهی پیام میدم حالشو میپرسم و بدون دعوتم خونه اش نمیرم

شاید اونم مدلش اینجوریه

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
من خودم استوریارو کم پیش میاد ریپلای .. چه حاشیه هایی ممکنه واسه اینکار درست کنن برای آدم

بحث استوری نیس کلاخرمهر اصلایه سال ردبشه یادی ازبچه های برادرش نمیادولی جالب باشوهرم خیلی جوره خبلی

یدونه عمه داره بچم نه عمو بنظرت نبایدازفامیل پدری یه عمه براشون بمونه 😤😤

ببین من بدترین ضربه امو از عمه ام خوردم

روری هزار بار آرزوی مرگ خودمو میکردم 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ادم گوشو باگوشواره میخواد چطورادعای صمیمیت بابرادرت داری ولی بچه هاشونمیخوای 😐😐😐

این حرفا رو کاغده دوست من 

گاهی ادم یکی رو دوست داره ولی بچه هاشو ابدا نمیگم رفتارش درسته یا غلطه میگم این حس ها تودنیا هست شخصا تجربه کردم 

نادیده بگیر

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟