2777
2789
عنوان

تولددخترمواستوری کردم عمه حسودش یه تبریک نگفت 😐😑😤

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 74 پست
چی زوریه؟

تبریک گفتن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم خونتون بدون دعوت نمیاد که خوبه، منم خواهرشوهر هستم دوست ندارم بدون دعوت برم خونه زن داداشم اذیت بشه، هر زمان خودش موقعیت داشت دعوت کرد میرم، در رابطه با عکس هم شاید دیده فرصت نداشته پیام بده، برای من خیلی پیش اومده که یه استوری رد شده دیدم و فرصت پیش نیومده رپلای کنم،اگه رابطش با همسرت و خودت خوبه به این حاشیه ها توجه نکن

احتمال زیاد از تو خوشش نمیاد میخاد لجتو در بیاره با این کاراش برات مهم نباشه اصلا بهش فکر نکن

وقتی منومیبینه اینقدگرم میگیره میگه میخنده تعجبم ازکاراش ولی سال به سال زنگ نمیزنه یابچه هارونبینه یادشم نمیاد

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

ببین برات اهمیت نداشته باشه 

خواهر همسر من و دخترش هم همیشه تو استوری های من بودن بدون هیچ واکنشی 

دو سال پیش تولد دخترم بود استوری گذاشتم چند تا عکس با لباس و تم و پذیرایی و کیک تولد 

همه اسلاید ها رو ورق زدن دیدن هم خودش هم دخترش 

اما تبریک نگفتن 

من برام اهمیتی نداشت 

اما همسرم ناراحت شد و گفت دسترسیشون رو به استوری هام ببندم 

منم بستم که دیگه نبینن غصه بخورن

الان دو ساله هم ما راحتیم هم اونا😂

شوهر من باشه آدم حسابش نمیکنه، اگه کسی بچم رو تحویل نگیره، مخصوصا که عمه باشه، من سر همین برنامه ها، ...

یه باربلاکش کردم گفت چرابلاکم کردی 😑😑😑پیش شوهرم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

وقتی با برادرش خوبه و خونه نمیاد و ترجیح میده جای دیگه برادرش رو ببینه یعنی بین شما و ایشون ناراحتی و مساله هست. احتمالا شما هم همه چی رو کامل تعریف نکردی و فقط از جایی گفتی که ایشون آدم بده هست

وقتی منومیبینه اینقدگرم میگیره میگه میخنده تعجبم ازکاراش ولی سال به سال زنگ نمیزنه یابچه هارونبینه ی ...

احتمالا از اون آدماست که تو ظاهر خوبه و حفظ ظاهر میکنه باطنش یجوری دیگست بازم خدا میدونه نمیشه همینجوری ندیده قضاوت کرد