2777
2789

فقط عکس دخترم تنهارواستوری کردم خوشم نمیادازمیزوکلاچیزای دیگه استوری کنم نه لایک کرده بودنه تبریک گفت جالب کلایدونه خواهربرادرن تایه سالم بچه هارونبینه یادش نمیادباشوهرمم خیلی صمیمی هفته ای دوسه بارتلفنی صحبت میکنه یامیره مغازه شوهرم ولی خونمون اصلانمیادحتی عیدا هم نمیادمگه دعوت کنم والااصلا عمه اینقد خر مهر ندیدم 😤😤😤

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

وا مگه زوریه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بازم خوبه عمه من چشم دیدن منو برادرم رو کلا خانواده مارو نداره نمی‌دونم چرا زندگی خانواده پدرم که پدربزرگ و مادربزرگم میشن رو محور عمم میچرخه

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
ادم گوشو باگوشواره میخواد چطورادعای صمیمیت بابرادرت داری ولی بچه هاشونمیخوای 😐😐😐

عریزم بعضیا از پیام دادن و تبریک گفتن خوششون نمیاد من خودم همینطورم حضوری میرم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

هی خواهر بزار من بگم

تولد دخترم عمه اش میاد پشت در خونه مون یک تبریک به من میگه و دریغ از یه گلسر یه جفت جوراب هیچی هیچی

خاک بر سر نکبت خسیس وضعش اینقققققدر خوبه مه نگم برات

بعد میشینه میگه برای عروسی دخترام باید النگو طلا بیارین   

شوهر من باشه آدم حسابش نمیکنه، اگه کسی بچم رو تحویل نگیره، مخصوصا که عمه باشه، من سر همین برنامه ها، حتی داداش خودم رو بلاک کردم که اعصابم راحت باشه، خب وقتی رفت آمد ندارین، به راحتی بلاکش کن، اینطوری باور کن خودت خیلی راحت میشی