2777
2789
عنوان

پدرم ⁉️⁉️⁉️

71 بازدید | 3 پست

پدرم اونقد از طرف مادرم تحقیر شده الان دیگه صبرش لبریز شده از هرچیزی علیه مامانم استفاده میکنه 

البته خودشم مرد زندگی نبود مامانم با مشورت باهاش خون دل خوردن مجبورش کرد کار کنه تلاش کنه که الان به لطف خدا ما به اینجا رسیدیم

والان که مامانم از طرف خانواده اش مورد هجوم قرار داده میشه پدرم فرصتی شده براش تا حمکشو بجا بیاره 

دوست داره خودشو به ما ثابت کنه که من مردم من نمردم .

خودشم میگه پقتی بهم میگین اینکار درست نیست انگار من مردم وشما برام تصمیم میگیرن 

بنظرتون واکنشم چی باشه دوست دارم قانعش کنم که فراموش نشده ولی راهکار زندگیو بلد نیست مامانم زرنگ و باهوشه ولی غم دنیا رو داره تحمل میکنه از بی کسی 

I love mam0

اگه میخای به بابات بفهمونی دوستش دارید و حس بزرگ تری بهش بدی 

باچیزای کوچیک شروع کن اگه روت نمیشه

ازش  نظرش بپرس تو موارد حتی کوچیک 

یا بگو شما بزرگ تردید بهتر میدونید دلم میخواد که شما راهنماییم کنید.من الان باید چیکارکنم !!!

اصلا تو نگو بگو شما 

یا یجایی بابان یه چیزی گفته شما به مامانت یا بقیه بگو نه این کارو نمیکنم بابا دوست ندارههه 

مرداد فقط از زناشون می‌خوان که حس قدرت و مردونگی بهشون داده بشه و تمام هیچی از زناشون نمیخان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخای به بابات بفهمونی دوستش دارید و حس بزرگ تری بهش بدی باچیزای کوچیک شروع کن اگه روت نمیشهازش ...

دقیقا 

نمیگم مامانمم اشتباه داشته رو پدرم جیغ وداد کرد که من حقمه توو این خونه هرچی دوست دارم بفروشم 

پدرمم بخاطر فروختن ضایعات خونه زد توو سرش افتاد زمین 

ایما رو به مامانم گفتم که مردنوگیشو خورد نکن اون بدش میاد 

مامامم پیش ما به پدرم میگه توو نادان هیچی از این دنیا نمیدونی 

I love mam0