2777
2789

من دخترم دیروز جراحی لوزه سوم داشتیم 

بعد عمل دکتر گفت نمونه را پاتولوژی بفرستیم برای بررسی الیمنی اینا بهتره که بعد بدونیم چرا داروهایی بش بدیم 

اخه دخترم کلا آلرژی داره 

حالا همش نگرانم که چرا نمونه را گفته ببریم پاتولوژی 

مگه لوزه سومم پاتولوژی میبرن؟؟

کسی تا خالا برده؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اره برا همه رو میفرستن یه چیز روتینه

اره ولی خوب عمل لوزه چون روتین هستش گفتم شاید نمی فرستن 

البته الان همسرم میگه دکترش گفته اگه میخواین میفرستیم احتمالا خیلی هم ضرورت نداشته

اره منم الان پرسیدم گفت روتین دکتره همه را میفرسته شما هم برا بچتون بود؟؟چند سالشه؟دختر من ۵ سالشه

نگران نباش 

دختر من دوازده بود چند ماه پیش سه تا لوزه هاشم دراورد دکتر الان خیلی راحته خدارو شکر

نگران نباش دختر من دوازده بود چند ماه پیش سه تا لوزه هاشم دراورد دکتر الان خیلی راحته خدارو شکر

یهو برا پاتولوژی نگران شدم فقط انشالله که چیزی نیست

یهو برا پاتولوژی نگران شدم فقط انشالله که چیزی نیست

دیگه اسمش ادمو میترسونه حق داری ولی نگران نباش یه چیز روتینه همین که دراوردنش بچه ات ببین چقدر راحت میشه تو خواب تو حرف زدن تو غذا خوردن