2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه شیر نمیدی؟ چ رژیمی؟

رژیم سالم خوری عزیزدلم

شیر خشک‌ میخوره

شبا نمیخوره

اما ۱۰ بار بیدار شد بخاطر دندون کلا ۱ ساعت خوابیدم خیلی مستاصل شدم

کاش میدونستم بچه داری ینی پایان زندگی جسمی و روحی مادر 😭😭

الان داره گریه میکنه

❤️‍🔥
رژیم سالم خوری عزیزدلمشیر خشک‌ میخورهشبا نمیخورهاما ۱۰ بار بیدار شد بخاطر دندون کلا ۱ ساعت خوابیدم خ ...

رژیم سالم خوری مگه تا الان نداشتید؟ من از ۳ ماه قبل بارداریم شروع کردم

همونکه حذف جانک فود هست دیگه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
بنظرم رژیم فقط زیر نظر یه دکتر تغذیه خوب بهتره.اصولی پیش بری.الا من خودسرانه کلی ریزش مو دارم.زانوها ...

من عنقد بچه مو بغل کردم کمر درد و پا درد گرفتم

قبلا ک ۵۰‌کیلو بودم فقط ریزش مو داشتم اما هیکلم عالی بود قد ۱۶۲ ی جورایی ریزش مو رو قبول کرده بودم چون با دیدن برنج حالم بد میشد چاره چيه خواهر من واقعا احساس سنگینی میکنم اولویت شکممه لاغر کنم 

❤️‍🔥
رژیم سالم خوری مگه تا الان نداشتید؟ من از ۳ ماه قبل بارداریم شروع کردمهمونکه حذف جانک فود هست دیگه

آره ولی وقتی بچه فقط گریه میکنه نمیخابه مجبوری قهوه و شیرینی بخوری بتونی براش انرژی داشته باشی منظورم اینا رو حذف کنم لایف استایل سالم شکمم بره تو رون هام لاغر شه 

❤️‍🔥
آره ولی وقتی بچه فقط گریه میکنه نمیخابه مجبوری قهوه و شیرینی بخوری بتونی براش انرژی داشته باشی منظور ...

البته قهوه تو این رژیم حذف نمیشه چون تو دسته جانک فود قرار نمیگیره

ولی خب در کنارش شیرینی مشکل سازه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
ینی بچه نمیاوردی

اگه میدونستم بچه بدن مادر رو کاملا نابود میکنه میزاشتم دیرتر الان واقعا از وزنم عصبی میشم و اینکه نمیزاره ی دقیقه استراحت کنم مجبورم بخورم پا ب پاش بدوم 😭😭😭😭

❤️‍🔥
الا چندکیلویی

۶۵

باید بشم ۵۰

لباسام اندازم شه

قبل بارداری زیر ۵۰ بودم

واقعا تو عذابم الان در شبانه روز فقط باید ب بچم‌ برسم نمیدونم کی میخورم چی میخورم غذا سرده یا گرمه کی میخابم اصن میخوابم؟؟ فقط آرزوم اینه بزرگ شه بفهمم دارم چیکار میکنم

❤️‍🔥