2777
2789
عنوان

این داستان دندانپزشک های حروم خور

388 بازدید | 37 پست

شنبه دارم میرم دندونمو کامپوزیت کنم گفتم قبلش برم همه رو درست کنم اگر مشکلی هست خلاصه عکس گرفتم اومدم برم بیرون از ساختمون دیدم یه مطب دندان پزشکی هست گفتم برم یه ویزیت کنه خلاصه رفتم بهم گفت 2 تا پوسیده داری دندون 2 بالا و نمیدونم چند پایین خلاصه راه افتادم سمت جایی که وقت گرفته بودم خانم دکتر عزیز فرمودند دندون 2،3،4،5 خرابه منم کلا مونده بودم آخه حتی دندون 2 ک ایشون گفت با قبلی متفاوت بود گفتم دونه ای چند برام درست میکنی گفت 1800 اونجایی که وقت گرفته بودم کلینیک بود و 4 تا دندون پزشک داشت که همه فوق تخصص بودند از منشی خواهش کردم در حد 2 دقیقه بقیه دکتر ها هم ببیند و نظر بدند یه دکتر گفت فقط دندون 7 خرابه و اون‌یکی گفت دندون خراب نداری و در انتها بردم جایی که قرار کامپوزیت کنم و گفت دندون خراب هیچی نداری 

لطفا لطفا قبل از اینکه بشینید کارتونو انجام بدن 3 تا جا ببرید نشون بدید واقعا پول به چه قیمتی آخه 

و اینکه همشون عکس رو با دقت نگاه می‌کردند و حتی معاینه ام می‌کردند و امکان نداره بگم درصد خطا دارند چون خرابی خرابی دیگ نمیشه یکی ببینه یکی نه در نتیجه رفتید ببرید چند تا ببینن تا پول مفت نگیرن که از پول مهم تر اون دندون سالمی ک خرابش میکنند

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا تاپیک آخرم رو گزارش بزنید زدید لایک کنید براتون آیت الکرسی بخونم

من میزنم شما هم تاپیک آخر منو بزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
منم میگم تا دندون درد نکرد دکتر نرید

6 ماه یکبار حتما چکاپ برو

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

درسته اما بعضی خرابی ها طوریه که فعلا نیازی به ترمیم نداره اما در کل خرابه

ببین حرفت درست ولی اینی ک گفتم امکان داره هیچکدوم سر یه دندون توافق نکرده بودند؟ 

نه هر وق درد کرد

خودت میدونی اونموقع دندونی ک میتونی با 700 تومن درست کنی میشه 3 میلیون بغلی ها رو هم خراب میکنه 

برای منم پیش اومد یه بار این قضیه

ده سال پیش رفتم یه دندونم رو پر کنم بعد گفت یه دندون دیگه هم اون ته خرابه پر کردن میخواد. که من واقعا تعجب کردم چون نه ظاهر دندون چیزی نشون میداد و نه دردی چیزی داشتم. و درسته که دندون بدون درد هم می تونه خراب باشه اما وقتی ظاهر دندون سالمه دندون پزشک هم نمی تونه بدون عکسبرداری ادعا کنه دندون خرابه. خلاصه من بهش گفتم فعلا فقط همون دندونی رو که اومده بودم به خاطرش پر کنه و اون یکی رو کاری نداشته باشه. ده سال گذشت از اون موقع، اون دندونی که ادعا می کرد خرابه همچنان سالم و بدون درد و مشکله و هر دندون پزشک دیگه ای هم رفتم گفت مشکلی نداره

بنابراین واقعا موافقم که گاهی اصلا حرف فقط یک دندون پزشک ملاک نیست و اگه دندون نازنینی دارید که ظاهر سالم داره حتما چند جا برید قبل اینکه یکی با مته بیفته به جونش

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خدا بزنه شون الهی

من فک کن دو سال دیش رفتم پیش رئیس دانشکده دندان شهرمون بهترین دندانپزشک شهرمون رفتم دو سال پیش کلی پول دادم نگو‌نکبت بیشعور اصلا اشتباهی کار کرده ایمپلنت پولشو همه رو‌گرفته اما نتونست برام بذاره 

خاک بر سر پزشکان سهمیه ای بکنن

جای درست برو خب نه اینکه تو خیابون میبینی هرجا زده دندون پزشکی بری تو

فقط طبقه پایین عکسبرداری رو رفتم اون کلینیک ک گرفتم خیر سرش تو فرمانیه بود و همشون متخصص پول ویزیت اون زنه فقط شد 700