شنبه دارم میرم دندونمو کامپوزیت کنم گفتم قبلش برم همه رو درست کنم اگر مشکلی هست خلاصه عکس گرفتم اومدم برم بیرون از ساختمون دیدم یه مطب دندان پزشکی هست گفتم برم یه ویزیت کنه خلاصه رفتم بهم گفت 2 تا پوسیده داری دندون 2 بالا و نمیدونم چند پایین خلاصه راه افتادم سمت جایی که وقت گرفته بودم خانم دکتر عزیز فرمودند دندون 2،3،4،5 خرابه منم کلا مونده بودم آخه حتی دندون 2 ک ایشون گفت با قبلی متفاوت بود گفتم دونه ای چند برام درست میکنی گفت 1800 اونجایی که وقت گرفته بودم کلینیک بود و 4 تا دندون پزشک داشت که همه فوق تخصص بودند از منشی خواهش کردم در حد 2 دقیقه بقیه دکتر ها هم ببیند و نظر بدند یه دکتر گفت فقط دندون 7 خرابه و اونیکی گفت دندون خراب نداری و در انتها بردم جایی که قرار کامپوزیت کنم و گفت دندون خراب هیچی نداری
لطفا لطفا قبل از اینکه بشینید کارتونو انجام بدن 3 تا جا ببرید نشون بدید واقعا پول به چه قیمتی آخه
و اینکه همشون عکس رو با دقت نگاه میکردند و حتی معاینه ام میکردند و امکان نداره بگم درصد خطا دارند چون خرابی خرابی دیگ نمیشه یکی ببینه یکی نه در نتیجه رفتید ببرید چند تا ببینن تا پول مفت نگیرن که از پول مهم تر اون دندون سالمی ک خرابش میکنند