2777
2789
عنوان

حرفای مامانم🤦‍♀️

190 بازدید | 22 پست

برای شب یلدا برگشتم خونه مون از دیروز تا حالا مامانم هی گیر میده چرا تو اینستایی؟ یه دانشجو باید خیلی درس بخونه ، امتحاناتت نزدیکه ، دکتر که نمیشی حداقل همین لیسانست رو با معدل خوب بگیر ، با این وضع تو لیسانسم نمیگیری و ... 

تو مهمونی از پالتو ام تعریف کردن مامانم جلو همه گفت حیف که تو تن خانم دکتر نیست🤦‍♀️،واقعا خسته ام خودمم میدونم حقمو از کنکور نگرفتم و اینجا جام نیست ولی خب چاره دیگه ای هم نبود برای پشت کنکور بودن حمایت کسی رو نداشتم ، شما بودید چیکار میکردید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا آخر عمر این حرفا ادامه دار من ۶ ساله کنکور دادم مامانم هنوز میزن تو سرم

چی قبول شدی؟ 

حالا خوبه تو فامیل نزدیک مون کسی رشته تاپی نیورده مگرنه وضع از این بدتر بود🤦‍♀️

مادرت خودش از خانواده پزشک زاییده شده یا الان خودش پزشک هست ؟

نه ولی دکتری دارند و فکر می کنن باید همش درس خوند و تلاش کرد، همیشه هر وقت منو بیکار میبینه باهم بحث مون میشه 

اعتراض کن به رفتارشبا داد و هوار نه بگو فلان حرفت باعث میشه این احساس رو داشته باشمالبته اگه از اون ...

میگم ولی خب فایده ای نداره ، کلا زندگیمون ظاهر خوبی داره ولی باطنا من توش احساس افسردگی شدیدی دارم