2777
2789

راستش این دومین یا سومین تاپیک دراین مورد هست

من دارم به این فک میکنم کلا ازدواج نکنم و برای همین دربارش تاپیک میزنم

یکی از اشناها یک خانوم ۴۷، ۴۸ ساله هست.. شاغل و خیلی به روز و خوشگله... فرصت کنه میره مسافرت مهمونی های دوستانه یک پارتنرم داره.البته فک کنم صیغه شده و خودش میگه نمیخواستم ازدواج کنم ... هفته ای دو سه روز هم و میبینن ..خیلی خوشحاله خونشون میرم همیشه خونش با سلیقه و با حوصله چیده و فعاله همیشه درحال یادگیری.. خوشگدرونی و ...

ولی مثلا دورو برم خانومای متاهل میبینم درحال به شور بساب و بحث و ناراحتی با سوهر و خانواده شوهر و... خودخوری نشخار ذهنی که جاری جرا این و گفت چرا شوهرم این و گفت شوهرشون ..بعد این اشنامون میگه من خودم هیج وقت دوست نداشتم شوهرم ور دلم باشه ..و شرایط ازدواجم داشتم ولی وقتی ازدواج میکنی دیگه انگار دست شوهرت اسیری و بهت امرو نهی میکنه ولی الان هم احترام هم و داریم هم حمایت میکنیم از هم و هم تو زندگی خوش‌میگذرونیم... 

حتی بچه دار شدن که یه زمانی عاشقش بودم الان میگم بچه فقط تا سه ۴ سالگیش باحاله کم کم دیگه نگرانی های مختلف که تو جمنعه باهاش چه برخوردی میشه شخصیتش شکل بگیره خود بچه کم کم میخواد مستقل بشه و خیلی حوصله پدرو مادر و نداره و حوصله مسافرتای خانوادگی رو شاید نداشته باشه...بعد هم میره سراع زندگیش بازم اخر پیری تنها میمونی با یک بدن مریض

الان خیلی از خانوم ۵۰، ۶۰ ساله میشناسم انواع مریصی و زانو درد و کمر درد و...ولی اون خانوم همیشه میره باشگاه یکی دوبچه رو به سرپرستی گرفته..پارتنرش پزشکه و یک اقای با شخصیت کلی دوست و اشنا داره و...وقتس و به حای اینکه بزاره برای بچه و شوهررو خودش گذاشته  نمیدونم

گفتم بپرسم شما اگه نگاهتون از یک زاویه دیگست بگید 

من به عنوان کسی که هم از مجردی لذت بردم هم عاشقانه همسرمو دوس دارم و خونه و زندگیمو دوس دارم کارای خونه و لذت میبرم ازش و در کنارش هنر موردعلاقمم بلدم میگم که زندگی متاهلی فقط این چیزی که شما میگین نیست

ومجردیم به اون بدیایی که فک میکنن نیس

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این سبک زندگی خوبه ولی ن دیگ برای یه زن میانسال 48 ساله

شاید الان هنوز زیبا باشه و پارتنر داشته باشه 

دوازده سال دیگ ک دیگ میشه 50 سالش و نه شوهر داره و نه بچه 

تازه معنی تنهایی رو میفهمه

احتمالا دیگ پدر و مادرشم زنده نیستن تا اون موقع 

خودش میمونه و مریضی هاش و تنهایی اش

ایشون تایپ شخصیتیش این هست. شما باید ببینی خودتم همینی؟ یعنی سختته زندگی مشترک و مادر شدن؟ یا نه‌

از خودت سوال بپرس و جوابش رو بنویس. چند ماه بعد دوباره از خودت سوال کن و ببین جوابت همونه؟ بعد تصمیم بگیر

کنار گذاشتن خانواده و دور زدن زندگی خانوادگی با روکش  پیشرفت و خوشگذارانی و... (که البته شاید باید خواند خودخواهی، عیاشی، ول انگاری جنسی، فرار از مسئولیت و...) راهیه که دشمنان ایران و فرهنگ و ارزش‌هامون جلو پامون گذاشتند و برامون قشنگ جلوه دادندش!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
قطعا صیغه نیست یعنی امیدوارم که نباشه

چرا؟ ببیتید صیغه به معنی زن دوم و اینا نه..منم نمیدونم ولی خودش میگفت رابطش شرعیه و ازدواج سفید نیست ازدواج سفید و موافق نیست ولی مثلا دوست نداره عقد دایم بشه و درگیر زندگی متاهلی.. هیج وقت نمیخواسته ازدواج کنه ولی یک مارتنر احساسی میخواسته داشته باشه.. اون اقا هم از زتش جدا شده و یک دخترداره که ایران نیست ... واقعا هم به زندگی شخصیشون میرسن و رشد میکنند هم کنارهم هستن...

هیچی جای محیط گرم خانواده رو نمیگیره

شما با خودت فکر کن خانواده خودت رو تشکیل بدی بچهای خودت رو داشته باشی

قاعدتا سختی هاشم شیرینه 

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

۴ سال دیگه ک افتاد ی گوشه تنها و بی کس تو خونه میفهمه شوهر و بچه چین آدم ک همش رو پای خودش نیس 

پرستار پولیم نمیتونه دلسوز آدم باشه شما دو روز پولشو نده جواب سلامتم نمیده

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

من مجردم ۳۶ سالمه مجردی برای همچین افرادی خوبه که اجتماعین و دوست اشنا دارن من اینطور نیستم...  ولی با بچه دار نشدن موافقم بچه واقعا دردسر و نگرانی داره 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند.