2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری با مامانم صحبت کنم

186 بازدید | 9 پست

من اجازه ندارم تنها با دوستم برم بیرون بعد مامانمم کلا عادت دارن تند راه میرن بعد وقتی با دوستم میریم جایی مامانم تند تند جلو جلو راه میرن و ما خیلی عقب میفتیم حس میکنم زشته یا مثلا امروز قراره بیاد خونمون یه ده دقیقه دیگه حالا مامانم شروع کردن به جارو کردنو کارکردن به نظرتون زشت نیست مثلا مامانم جلو دوستم هی کار کنن؟

دوستت رو ببر تو اتاق، نه زشت نیست

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

امروز خیلی با احترام صحبت کردم طوری ناراحت نشن از دستم که من حس میکنم زشته مثلا جلو دستم فلان کارو میکنین به خدا با احترام صحبت کردم ولی خب الان بهشون بر خورده میگن تو فک میکنی من هیچی نمی‌فهمم تو احترام منو نگه نمیداری و.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم هیچ مشکلی نداره این کار

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
خب تو اتاقیم ولی هی صدا جارو برقی بیاد تو خونه یا مثلا مامانم برن جلو دوستم زمین دستمال بکشن یه جوری ...

خب الان برو کمکش کاراش تموم شه قبل اومدن دوستت، جلو خودتون این کارارو میکنه خوبه؟

خب الان برو کمکش کاراش تموم شه قبل اومدن دوستت، جلو خودتون این کارارو میکنه خوبه؟

خب آخه تموم نمیشه اگه فقط جارو باشه خوبه اگه اون تموم شه باز یه کار دیگه منم به پس فردا امتحان دارم امشبم که شب یلدا هیچی 

دوستمم قراره بیاد کارعملی انجام بدیم قرار نیست بگیم بخپندیک خوش بگذره