وقتی از دنیا کنار میکشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.
اونایی که لکه های قهوه ای هستن رو راحت میتونی لیزر کنی، اونایی که تو رفتگی داره هم یه لیزر دیگه هست co2 اگه اشتباه نکنم. باز شما برین متخصص پوست
ولی بهترین راهش لیزر هست
وقتی از دنیا کنار میکشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
من میخواستم اکه های قهوه ای رو لیزر کنم گفتن برگشت دارهشما تجربه دارین؟
عزیزم من مادرم انجام داد
واقعا بگم صددرصد خوب نمیشه ولی میتونم بگم ۸۰ درصد از بین رفت
و اصلا اینطور نیست برگشت نداره اگه بعد از اون رعایت کنید، چند روزی باید یه کرم خاص بزنید و اصلا هم بدون ضد آفتاب بیرون نرید
مادر من که خیلی راضیه
عزیزم رفتم دکتر ولی بهم راکوتان داد ریزش مو گرفتمفعلا روتینمو درست حسابب میرم اگه خوب نشد میرم بیمار ...
بیمارستان رازی هم همش راکوتان میده
تغذیه ات چی عزیزم؟ اونو درست کردی؟ پوستت چربه؟