2777
2789
اینکه قبلا کاری کرد و تموم شده نه ، دیگه تموم شده دوره ش طی شده حرفامونو زدیم قرارا رووگذاشتیم و سعی ...

سر هر چیزی این موضوعو وسط نکش. وقتی میگی تموم شده و جبران کرده دیگه باید بذاریش کنار فقط الان بگو فلان چیزو برا روز زن بگیر برام

سر هر چیزی این موضوعو وسط نکش. وقتی میگی تموم شده و جبران کرده دیگه باید بذاریش کنار فقط الان بگو فل ...

آره من اصلا بحثشو نمیارم وسط 

من الان تاپیکم کلا موضوعش یه چیز دیگه بود این خانم بحث خیانت رو آورده وسط جواب ایشون رو دادم 

وگرنه اگه آدم هر روز بخواد بحث اون اشتباه رو بیاره وسط و دعوا کنه که دیگه اسمش اصلا بخشیدن نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره من اصلا بحثشو نمیارم وسط من الان تاپیکم کلا موضوعش یه چیز دیگه بود این خانم بحث خیانت رو آورده و ...

میدونم عزیزم ولی تو ذهن خودت هست که به زبون اوردی. هی یاداوری نکن

وقتی یه مرد خیانتکارو که یکی دیگرو به شما ترجیح داده دوباره قبولش میکنید دیگه ارزش خودتونو آوردید پا ...

حرف درست و کاربردی بلد نیستین بزنین،حرف نزدن هم بلد نیستی.گفتن جمله ات چه دردی از درد ایشون دوا میکنه خانم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
سر هر چیزی این موضوعو وسط نکش. وقتی میگی تموم شده و جبران کرده دیگه باید بذاریش کنار فقط الان بگو فل ...

وایی خدا یعنی خکدتون میگین روز زن چه بگیر عجب این که کادو نیست زکریه به درد هیچ نمیخکره ولا اینجا چیزهای میشنوی شاخ درمیاری 

کی مشکل نداره با خیانت ولی به هم زدن زندگی و چشم بد به زندگی خریدن بهتره؟ جدا بشی هزارتا بزرگتر پیدا ...

واقعا میبینی من یه چیز دیگه پرسیدم چی جواب میدن انگار من خودم نمیفهمم بعد خیانت چه کاری درسته چی غلط

من دخترم ۱۷ سالشه و پسرم کوچیکتر 

روحیه الانشونو با قبل برگشتن شوهرم مقایسه میکنم اصلا حتی یه درصد شکم داشته باشم تو بخشش شوهرم اونم نمی‌مونه واسم ، اینقد که بچه‌ها م آروم و خوب شدن 

آدم خائن رو باید پدرشو در اوورد !

اون آدم خائن پدر بچه اش هست.سگش شرف داره به بقیه مردا.ایشون بهدخاطر بچه اش گذشت کرده 

وقتی یه مرد خیانتکارو که یکی دیگرو به شما ترجیح داده دوباره قبولش میکنید دیگه ارزش خودتونو آوردید پا ...

وای شما چقد سطح فکرتون پایینه

کسی که خیانت رو بخشیده و دو طرفی دارن زندگیشون رو‌میشازن و از نو شروع کردن اتفاقا خیلی هم باارزش و‌قوی هستن و‌افرین بهشون برا‌ ارادشون

شما بااین‌کارت داری نمک رو زخم‌میپاشی یکم فکر کنید بعد حرف بزنید الان این حرفتون چیزی رو‌درست کرد؟

اون آدم خائن پدر بچه اش هست.سگش شرف داره به بقیه مردا.ایشون بهدخاطر بچه اش گذشت کرده

بچه‌ها یه قسمتی از ماجرا هستن من خودم شوهرمو دوست دارم و اینجوری آرامش دارم، من زندگی بعد. جدایی رو تجربه کردم و همینطور شوهرم دوری از ما رو و هردومون متوجه شدیم که زندگی ما با هم تکمیل میشه، ما یه خانواده این دوتا بچه داریم ۲۰ سال زندگی کردیم همه فامیل و دوست و آشنا منو به عنوان همسر میشناسن و شوهرم خودش به این نتیجه رسیده که هیچ جا براش آرامش اینجا رو نداره، و منم همینطور پس اینکه یه کاربری که هیچوقت جای من نبوده بیاد اینو بگه مهم نیست منم تو شرایط بقیه بودم احتمالا نظرم همون نظر اونا بود

واقعا میبینی من یه چیز دیگه پرسیدم چی جواب میدن انگار من خودم نمیفهمم بعد خیانت چه کاری درسته چی غلط ...

ببین عزیزم ناراحتیت یهش بگو ولی نه جوری که فکرکنه اون هدیه هم بی ارزش بوده.یه بار که پیش هم بودین بب خنده بگو من فکر میکردم فلان چیز خریدی 

شاید باور کردنش سخت باشه براتون، ولی اینکه میگن من تا سال ها به خیانت فکر کردم و عذاب کشیدم و نمیتونم اعتماد کنم و... اصلا واسه من صدق نمیکنه ، من پروندشو همون روزی که برگشت بستم و تموم شد ، اگه شوهرم حتی یه روز گوشیشو جواب نده شک نمیکنم بهش، شاید به نظر شما مسخره بیاد ولی من هیچوقت عذاب نمیکشم و برام مهم نیست چون می‌دونم الان تنها دغدغه شوهرم آرامش و آینده ی من و بچه‌ها مونه

ببین عزیزم ناراحتیت یهش بگو ولی نه جوری که فکرکنه اون هدیه هم بی ارزش بوده.یه بار که پیش هم بودین بب ...

آره ولی باید موقعی باشه که نشستیم با هم داریم صحبت میکنیم باید کم کم بحثو شروع کنم